Hürriyet

7 Nisan 2011 Perşembe

Sevgilisine göre tarzını değiştiren kadınlar...


Konuya direk gireceğim... En nefret ettiğim kadın modellerinden biri de sevgilisine yani hayatındaki erkeğe göre giyim tarzlarını değiştiren kadınlar...

Bir bakıyorsunuz hayatı boyunca topuklularıyla kokoş kokoş gezen,  makyajsız asla dışarıya çıkmayan o kız adeta bambaşka biri olmuş. Aşırı sade ve makyajsız geziyor, ayağına da spor ayakkabıdan başka birşey geçirmiyor. Ya da hayatı boyunca salaş salaş gezen, neredeyse topuklunun t'sini bilmeyen kız bu kez topukluyu ayağından çıkarmıyor; neredeyse başınıza makyaj ve moda uzmanı kesiliyor.

Neymiş efendim sevgilileri böyle daha çok beğeniyormuş onları... Onlar da o yüzden artık böyle giyiniyorlarmış. Peki o zaman bu adamlar en başta onların hangi hallerini görüp beğendiler? O zaman yani ilk tanıştıklarında da böyleler miydi? Ya da eğer seviyorlarsa neden onları değiştirip kafalarındaki belirli kalıba sokmak istiyorlar?

Ben ancak tarzları oturmamış kadınların sevgililerine göre stillerini değiştirebileceklerini düşünüyorum. Yoksa zaten kendi stili olan ve kendine güveni tam olan hemen her hemcinsim böyle bir talebe hayır diyecektir. Kısacası kendi kişiliği ve tarzının arkasında duracaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder