Hürriyet

22 Haziran 2011 Çarşamba

"Versace for H&M"

H&M biz Türkler için oldukça yeni ama bizi bir o kadar heyecanlandıran bir marka. Bunda uygun fiyatları kadar trendy ürünlerden oluşan geniş koleksiyonunun payı büyük. Bilmeyenleriniz için söyliyim H&M her yıl farklı bir dünya devi tasarımcıyla işbirliği yapıyor.

Daha önce Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Jimmy Choo ve  Lanvin gibi ünlü tasarımcılarla birlikte çalışan H&M'in bir sonraki durağının Versace olduğunu sizlerle paylaşmadan edemedim.

Şimdilik bu koleksiyondan sadece birkaç parça biz modaseverlerin beğenisine sunuldu. Koleksiyonda deri ve altın detaylara sıkça yer verildiğini belirtmemde fayda var. 

Koleksiyonun ön tanıtımını geçtiğimiz günlerde Versace'nin Kreatif Direktörü Donatella Versace "Versace for H&M" elbisesiyle Milano'da yaptı
Unutmadan son bir not: "Versace for H&M" koleksiyonu kadın, erkek ve ev için seçilmiş ürünleri içerecek ve 19 Kasım’da online mağazanın yanı sıra dünya çapındaki yaklaşık 300 mağazada satışa sunulacakmış. 

Koleksiyona doğru hummalı bir çalışma sürdürülüyor... İşte o çalışmalardan bir kare sizlerle...
Biz de ortaya çıkacak koleksiyonu merakla bekliyoruz... Bakalım bu işbirliği biz modaseverlerden tam puan almayı başarabilecek mi?

1 yorum: