Hürriyet

16 Eylül 2011 Cuma

İstinye Park'tan FNO izlenimlerim...

 İstanbul bir Fashion's Night Out'u daha geride bıraktı... Moda dünyası ile alışverişseverleri dün bir araya getiren etkinliğin üç adresi vardı: İstinye Park, Nişantaşı ve Bağdat Caddesi. Benim durağım ise İstinye Park'tı.


Benim tahminimden biraz daha sönük geçen gece için adeta bir podyum benzetmesini yapsam doğru olur sanırım. Hemen herkesin birbiriyle şıklık yarışına girdiği gecede ben de sizler için bolca fotoğraf çektim.





Peki ben FNO'da ne giydim? Bu köşem için Vogue imdadıma yetişti ve hazırladığı o güzel köşede ben de hemen kendimi fotoğraflattım :)



Peki biraz daha benimle devam etmeye ne dersiniz? :)

Bluz ve jean: H&M
Ayakkabı: Divarese

Şimdi FNO'ya geri döneyim... :)

FNO daha çok bizleri alışverişe teşvik etmek için yapılan bir organizasyon olsa da bence bu sene de tıpkı geçen sene olduğu gibi indirim oranı oldukça yetersizdi. Özellikle dünya markaları müşterilerini çeşitli ikramlarla kapıda karşılamış olsalar da bizleri memnun edecek "indirim"in 'i'si yoktu...

FNO İstinye Park'ta en kalabalık stand enmoda.com'du. Çok başarılı bir çalışma yapmışlar. Kendilerini buradan da tebrik etmek isterim.

Şimdi geceden notlara ve görsellere devam edelim... "Maskeni seç" standındaki upuzuuuunnn kuyruğa dayanamayağımı anlayınca bir maskem ve maskeli fotoğrafım olamadı, ama sizin için standı, kuyruğu ve maskelerine kavuşmuş mutlu FNO insanlarını çekmeden geri kalmadım. Buyrunuz efendim :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder