Hürriyet

25 Ekim 2011 Salı

modagurusu.com ile tanışalım...

Kızlaaaaarrrrrrrr sizlere güzel bir haberim var. Demsa Group; bünyesindeki markaları yüzde 80'e varan indirim fırsatlarıyla www.modagurusu.com da satacak.

Sipariş verdiğimiz ürünler İstanbul içi için en geç 24 saat, İstanbul dışı için de en geç 48 saate kadar ücretsiz olarak teslim edilecekmiş.


Modagurusu.com'da satışa sunulan markalar şöyle;

Versace, Armani, Armani Junior, D&G, Ralph Lauren,Guess, Kurt Geiger, Ice Berg, Ferre, GF Ferre, Gianfranco Ferre, Hackett, Tony Cohen, Mauro Grifoni, Carvela, Ashish, Ugo Zaldi, Elie Tahari, Gianni Meliani, Just Cavalli, Pal Zileli, Salvatore Ferragamo, Missoni, Catherine Malandrino, Isaia, Paul & Joe, Fornarina, Gerard Darel, Laura Ashley, Mothercare, Rock & Republic, Ralph Lauren, Fornarina, Maloles, Petite Maloles, Emilio Pucci, LK Bennet,MCQ, Polo Jeans, Sonia Rykiel, Chloe, Theory, Victor&Rolf, Arfango, Charles and Keith, Casadei, John Varvatos USA, Yigal Azrouel, Bogner, Alexander Wang, Australia Luxe, Duchamp, Tateossian, SantoniDior, Juicy Couture, Hartford Meltex, Junior Paul Smith, Little Marc Jacobs, Melissa, Mim Pi, Miss Blumarine, Moschino.

Kozmetik markası olarak da; Nars, Laura Mercier, Comme de Garcons, Annick Goutal ürünlerini bulabileceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder