Hürriyet

29 Aralık 2011 Perşembe

Trend: Lüks parkalar

Eskiler ya da biraz politikayla ilgili olan pek çok kişinin aklına "parka" deyince Deniz Gezmiş gelir. Deniz Gezmiş'in olduğu dönemden oldukça uzak bir havada yetişsek de biz de parkaları çok seviyoruz, biliyorum.


Casual giyimin bu sezon en öne çıkan parçalarından biri tartışmasız parkalar. İyi de Ece "son 4-5 sezondur parkalar zaten halihazırda vardı" dediğinizi duyar gibiyim. Evet vardı ve benim de en az 3 parkam var ama bu sezon parkalar biçim değiştirdi. Onlara "lüks parka" dersek yanlış olmaz sanırım.





Ağırlıklı olarak nefti yeşil ve toprak tonlarında olan parkaların özellikleri, en yağmurlu ve en rüzgarlı havalarda bile bizleri sıcacık tutması. Ben bu konuda biraz takıntılıyım, çünkü bana göre parka dediğin nefti yeşil olur. Ama elbette siz benim gibi bu konuda takıntılı değilseniz pek çok farklı renk seçenekleri de mevcut.


Nedense bu post yazımı epey uzun tuttum , çenem düştü. Uzun lafın kısası hiçbir zaman modası geçmeyecek, hem klasik, hem trendy bu parça, kış sezonu için iyi bir yatırım olabilir. Benden söylemesi... :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder