Hürriyet

10 Ocak 2012 Salı

İndirim notları....



Malummm pek çoğumuzun beklediği o indirim dönemi bir süredir devam ediyor. Ama son 1 haftadır pek çok mağaza indirim oranlarını yüzde 70'e yaklaştırdı. O yüzden sizler için mini bir gezinti yaptım ve hangi mağazalar indirim döneminde daha çok tercih edilmeli sorusuna yanıt aradım.


İşte bulduğum o yanıtlar:


Inditex Grup:
Biliyorsunuz Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho ve Zara Home'u bünyesinde toplayan Inditex Grup indirime geçtiğimiz perşembe günü girdi. Gerek kendi gördüğüm gerekse de çevremde aldığım tepkiler aynıydı, her sene olduğu gibi ilk indirim çok yetersizdi ve sezonun hit parçaları da indirime sokulmamıştı. O yüzden henüz yüzde 70 indirime girmeyen bu mağazalarda indirimde çok çok ucuza birşeyler yakalamanız pek mümkün gözükmüyor. Yani yüzde 70'i beklemekte fayda var...


Mango:
Mango son senelerde kasımın son haftası ya da aralık ayının ilk haftası indirime giriyordu. Bu sene bizi şaşırttı ve aralık'ın son haftasında indirime girdi. Ben açıkçası bu sezon Mango'yu fazla beğenmediğimden olsa gerek sadece 2 kazak ve bir jeanle Mango alışverişimi tamamladım. Ama unutmadan söyliyim Mango bir indirim daha yaptı ve indirim oranlarını neredeyse yüzde 70'e çıkardı. Yine de bakmanız da fayda var.


Koton:
Koton'u bu sezon koleksiyonunda hit parçalara bolca yer verdiğinden epey ziyaret etmiştim. Koton'dan oldukça uygun fiyatlara trend parçalar yakalamanız mümkün.


İpekyol:
İpekyol'u oldum olası çok severim. Fiyatları zaman zaman yüksek kalsa da bu fiyata değdiğini düşünürüm hep. Yüzde 50 indirim uyguladığı yeni fiyatlarıyla İpekyol mutlaka uğramanız gereken adreslerden...


Twist:
Son dönemdeki favori duraklarımdan biri de Twist. Ajda Pekkan'lı Twist'in son dönemde büyük bir çıkış yakaladığını ve yüzde 50 indirimde olduğunu da belirtmemde fayda var.


Nine West ve Aldo:
Her iki ayakkabı devinin de yüzde 50 indirimde olduğunu duyurayım.

2 yorum:

  1. Çok iyi akil etmissiniz, insan artik net üzerinden istedigi bilgiyi bulma imkani sahip. Firmalarin çogalmasiyla rekabet artiyor oda bizim isimizi geliyor. :-)

    YanıtlaSil
  2. Sizin için faydalı olmasına çok sevindim :)

    YanıtlaSil