Hürriyet

22 Mart 2012 Perşembe

H&M'den "Kırmızı Halı" koleksiyonu

Biz Türk kadınının kısa sürede vazgeçilmezi haline gelen H&M "kırmızı halı" modasının çeşitliliğini yansıtan giysilerden oluşan bir koleksiyon hazırladı ve biz modaseverlerin beğenisine sundu.


H&M "Conscious (Doğa Dostu)" adıyla çıkan koleksiyondaki parçaların ortak özelliği organik pamuk, kenevir ve geri dönüştürülmüş polyester gibi daha sürdürülebilir malzemelerden yapılmış olmaları. Öte yandan koleksiyon şimdiden kırmızı halıda yer almaya başladı. Amanda Seyfried mavi smokin ceketi ve şortu ile Londra premiere'ine katılırken, Oscar adayı Viola Davis de pembe kolsuz üst ve eteği ile boy gösterdi. Kristin Davis elma yeşili desenli elbise ile Vanity Fair gecesine katılırken, Michelle Williams da kendisi için özel olarak dikilen organik kumaşlarla tasarlanan gece elbisesi ile BAFTA'ya katıldı. 


Michelle Williams'ın stilinden ilham alınarak tasarlanan kıyafetler önümüzdeki günlerde Conscious (Doğa Dostu) koleksiyonun satışa sunulacağı belirli mağazalardaki yerlerini alacak. Koleksiyonun 12 Nisan'dan ibaren dünya çapındaki 100 H&M mağazasında satışa sunulması bekleniyor. Ve huzurlarınızda koleksiyondan ilk olarak yansıyan parçalar...









1 yorum:

  1. floral desenlilere bayıldık! :))

    http://sundaysmileblog.blogspot.com/

    YanıtlaSil