Hürriyet

9 Temmuz 2012 Pazartesi

2012 yazı saç trendleri...


Biz kadınların en önemli aksesuarı saçlarıdır... Mevsim geçişlerinde özellikle de yaza doğru hemen çoğumuzu saçlarımızla ilgili nasıl bir değişiklik yapabiliriz merakı sarar. Saç rengini ya da modeli değiştirmesek de acaba nasıl farklı toplayabilir ya dfa hangi değişik topuzları deneyebiliriz araştırmasına gireriz. 2012 yazı saç trendlerinde baktığımızda uzun saçların, retro bir o kadar da romantik olan saç modellerinin revaçta olduğunu görüyoruz. Doğal görünümlü saçlar, topuzlar, iri ve romantik dalgalar, at kuyruğu, örgülü saçlar ve saç eşarpları 2012 yazının saç trendleri… 


Doğal görünümlü saçlar 


Son birkaç sezondur oldukça revaçta olan doğal görünümlü yani kuaförden çıkmış bile olsanız kuaför eli değmemiş gibi olan modeller çok moda. Bu görünümü yaratmak için kalın saç maşası kullanmakta fayda var. 









At kuyruğu 


At kuyruğunun modası hiç geçmez. Hemen her dönem bu modele rastlamak mümkündür. Saçınızı ister tepeden toplayın, ister yarım ya da bölüm bölüm toplayarak at kuyruğunuzu oluşturun ama sezonun trendi olan bu modeli sakın atlamayın. 






Salaş, örgülü topuz


Salaş topuzlar 2012 sezonunda da moda. Benim her zaman favorim olan salaş topuzlarla da romantik ve zarif görünümü yakalamanız çok kolay.











Tepeden topuzlar


Bu yaz en tepeden toplanan topuzlarında çok revaçta olduğunu görüyoruz. Özellikle de aşırı sıcaklarda bu topuzu çok rahatça uygulayabilirsiniz.







Saç eşarpları


Ve gelelim saç eşarplarına... Bilirsiniz eşarplı saç modellerinin dönemler annelerimizin gençlik dönemlerine yani 70'lere rastlıyor. O trend geçmişten günümüze yerini koruyor ve 2012 yazında özellikle plajlarda bolca karşımıza çıkıyor.





1 yorum:

  1. dsçlstı yoplayıp bağlamak çok hoş bi görüntü oluşturmuş. Önden bıralışan saçlar ise ayrı bir hava katmış.

    YanıtlaSil