Hürriyet

26 Nisan 2013 Cuma

Hande Ataizi modacı oldu!

Son dönemde pek çok ismin "ben tasarımcıyım, modacıyım" edasıyla ortaya çıktığını görüyoruz. Bu isimlerin pek çoğunun da balon olduğunu kısa sürede görüyoruz. 

Ancak ayakkabı ve çanta koleksiyonuyla moda dünyasına katılan Hande Ataizi onlardan değil. Oldum olası onu ve zarif tarzını çok beğenmişimdir, bu işte de başarılı olacağını düşünüyorum.


Koleksiyonu oluştururken kendi tarzından, sokaklardan, bloglardan ve filmlerden ilham aldığını belirten Hande Ataizi moda dünyasına adım atışını bize şu sözlerle anlatıyor:

"Yolda insanlar durdurup ayakkabılarımı nerden aldığımı soruyorlardı. Gerek basında gerekse çıktığım televizyon programlarında stilimle ilgili övgüler alıyorum. Günün birinde hep kıyafette kendi markamı çıkarmayı düşünüyordum zaten. Bir gün çok yakın bir arkadaşım benim 20 senelik ayakkabı tecrübem var senin de stilin, neden ayakkabı tasarlamıyorsun diye bir fikir attı ortaya. O gün beraber çalışmaya başladık. Uzun ve detaylı çalışmaların sonucunda ortaya hem genç, hem de klasik bir koleksiyon çıktı."

Ünlü oyuncunun, "Hande Ataizi Design" markalı koleksiyonuna alışveriş sitesi morhipo.com'dan ulaşabilirsiniz.


İşte koleksiyondan elimize geçen ilk görseller:








1 yorum:

  1. Hande Ataizi çok başarılı olur bence bu konuda çünkü kendine özgü bir tarzı ve giydiğini yakıştırma özelliği var . Bu haberi duymuştum ama ürünleri inceleyememiştim hemen siteye bakıyorum bilgilendirme için teşekkürler :)

    YanıtlaSil