Hürriyet

9 Mayıs 2013 Perşembe

Kurtarıcımız: Katlanabilir babetler

Hani derler ya "babet insanı" diye... İşte ben hep onlardan olmuşumdur. Ortalama bir boya sahip olmama rağmen çoğu zaman topuklular yerine babetlerime sarılır, mutlu mesut yürürüm. Babet deyip geçmeyin, öyle her babetle rahat edemezsiniz. Son dönemde "katlanabilir" babetleri sıkça görüyoruz. Önce gayet temkinli yaklaştığım bu babetler şimdi son gözdem... O kadar rahatlar ki anlatamam... Hem de diyelim ki topuklularsanız ve ayaklarınız acıdı, hemen bu katlanabilir, küçücük babetlerden yardım alabilirsiniz.

Son dönemde "Yosi Samra" marka katlanabilir babetlerin öne çıktığını görüyoruz. Ama pek çok narkanın bu model babet çalıştığını göz önünde bulundurursak bu babetlere çok kolayca sahip olabileceğinizi belirtebilirim. "Yaşasın babetler, yaşasın mutlu ayaklar..." diyerek bu postuma son veriyor ve bazı katlanabilir babet modelleriyle sizleri başbaşa bırakıyorum.






1 yorum:

  1. Bende bu babetlere bayılıyorum rolly walk diye bir markanın var bide böyle babetleri ama babetten çok patik giymişsin de sokakta yürüyormuşsun hissi veriyor altları çok ince ama yosi samralar çok rahat gözüküyor :)

    YanıtlaSil