Hürriyet

16 Mayıs 2013 Perşembe

Özel geceler için: Cut-Out (kesik) elbiseler

Mayıs ayı demek biz kadınlar için yaklaşan mezuniyet ya da düğün gibi özel geceler için elbise yani alışveriş telaşına düşmek demektir. Hal böyle olunca da mağazaları gezer gezer dururuz, eğer aradığımız da spesifik birşey değilse kafamız karman çorman olur. Eğer daha çok ne tarz şeyler aradığımızı bilirsek alışveriş sürecini daha az yorucu geçirebiliriz.

Son dönemde Cut-Out yani kesik elbiselere sıklıkla rastlıyorum, eminim siz de rastlıyorsunuzdur. Pek çok Hollywood starının kırmızı halı ve benzeri etkinliklerde bu kesim elbiselerle boy gösterdiğine tanık oluyoruz ve bence çok da hoş bir görüntüye ulaşıyorlar. Bu model elbiselerle eğer kesimi de güzelse şık olmamanız neredeyse imkansız.

Bu postumda bu model elbiseleri mercek altına alalım istiyorum, bakalım ünlüler bu elbiseleri hangi renk ve model çanta / ayakkabılarla kombinlemişler. Hem belki sizin düğün/nişan ya da mezuniyet elbiseniz bu kesim olur. Ne dersiniz?








Eee ama biz koyu renklerden sıkıldık, biraz da beyaz gibi açık renk olan modellere göz atmak isterseniz buyrunuz efendim... :)




Benim stiline bayıldığım İngiliz aktris Gwyneth Paltrow'un bu elbiselerin müdavimlerinden olduğunuzu görüyoruz. Sizce de çok şık gözükmüyor mu? 



Heidi Klum da bu sarı, iddialı Cut-Out elbisesi ve cap toe ayakkabılarıyla çok şık gözüküyor...


Ve son olarak Kim Kardashian... Kardashian siyah seçimiyle bence çok hoş olmuş...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder