Hürriyet

18 Mayıs 2013 Cumartesi

Trend alarmı: Bilekten bağlı babetler

Bu güzel cumartesi sabahından herkese günaydın... :) Havalar ısındı, o soğuk kış günlerinden kurtuldum ya değmeyin mutluluğuma... O yüzden de şu an neşe içinde bu postu hazırlıyorum... :)

Neyse ben artık lafı uzatmadan, evirip çevirmeden başlıkla uyumlu metnimi yazmaya koyulayım. Son dönemde sizin de dikkatinizi çekmiştir, ayakkabılarda bilekten bağlı fırtınası esiyor. Düzenli takipçilerim hatırlayacaktır, ben de geçtiğimiz haftalarda "bilekten bağlı topuklular"la ilgili bir post hazırlamıştım. Bugün de bilekten bağlı babetleri masaya yatıralım istiyorum.

Bilekten bağlı babetler bu sezonda ortaya çıktı dersek, yanlış olur. Malum son 2-3 sezondur pek çok mağazada bu model babetlere rastlıyorduk, ama bu sene yükselişe geçtikleri de kesin. Ben bu babetleri seviyorum mu, ne yalan söyliyim çok da sevmiyorum. Ama amacım son trendlerden sizleri haberdar etmekse bunu da yazmamak olmazdı, değil mi?

Bilekten bağlı topuklularla ilgili postumda, bacak boyu kısa ve bacakları da kalın olan hemcinslerimin bu modelden uzak durmalarında fayda olduğunu yazmıştım, yorumum bu babet modelleri için de geçerli...

Haydi şimdi bilekten bağlı babet modellerine birlikte göz atalım...

Aaa bu arada unutmadan, herkese mutlu hafta sonları :)








1 yorum:

  1. Çok itici buluyordum ben bunları. Ama sondaki siyahı çok beğendim. Siyah babetim yok bunlardan alabilirim :))

    YanıtlaSil