Hürriyet

25 Haziran 2013 Salı

Gwyneth Paltrow stili

Bir stil inceleme postumla daha karşınızdayım. Bu kez epey geç kaldığımı düşündüğüm bir ismi yani Gwyneth Paltrow'u ve stilini inceleyelim istiyorum.

İngiliz aktris Gwyneth Paltrow'a hangi dergi ya da blogda denk gelsem kıyafetlerine hayran kalıyorum. O kadar doğru ve güzel seçimler yapıyor ki; ona ve zarif seçimlerine bayılmamak elde değil. Zaten son dönemde kimin tarzını beğensem İngiliz çıkıyor. Kraliyet soyundan gelmelerinden midir yoksa tesadüf müdür bilemiyorum ama zarif ve sade şıklık denilince aklıma ilk onlar geliyor.

Gwyneth'in stilini üç başlık altında inceleyelim istiyorum; kırmızı halı seçimleri,  günlük davet tercihleri ve sokak stilleri...

Bakalım siz de benim gibi Gwyneth'in stiline hayran kalacak mısınız?


Gywneth Paltrow "kırmızı halı"da beni neredeyse hiç ama hiç şaşırtmayan isimlerden. Şık olmayı her zaman başarıyor, farkını ortaya koyuyor.





Ünlü akris günlük davet ya da TV şovlarında ağırlıklı olarak stilettolarla kombinlediği zarif ama bir o kadar iddialı elbiseleri tercih ediyor.



 Gwyneth Paltrow deyince aklıma zarafet ile sadeliğin modaya uyarlanması geliyor. Haksız mıyım?

Ve gelelim ünlü yıldızın sokak stillerine... Gwyneth'ın günlük hayatında şıklığın yanısıra rahatlığını ön plana aldığını görüyoruz. Yine kombinleriyle sadeliği seven pek çok kadına ilham vermeye devam ediyor.


Gelelim postun sonuna...Gwyneth'ın stiliyle ilgili nasıl bir izleniminiz oldu bilemiyorum ama stili ve zerafetiyle benim idol isimlerimden...

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder