Hürriyet

29 Ağustos 2013 Perşembe

Sonbahar için iki kombin önerisi!

Yazın son demlerini yaşadığımız şu günlerde, sonbahara kendimizi en güzel hazırlama yolunun alışveriş yapmaktan geçtiğine inananlardanım. Ne zaman yaz sonundan sonbahar alışverişimi tamamlasam kendimi bu yeni mevsime daha kolay adapte ediyorum.

Eğer sizler de benim gibiyseniz 2013 sonbahar trendlerini masaya yatırmak ve alışveriş tüyolarını almak istiyorsanız, doğru postu okuyorsunuz demektir.

Ara geçiş döneminde benim öncelikli kurtarıcım elbiseler oluyor, serin akşamlarda üzerine kombinleyeceğim ceket ya da hırkayla günümü sorunsuz tamamlıyorum. Siz de benim gibi elbisenizin altına da ister sandalet isterseniz de topuklu ayakkabı tercih edebilirsiniz. Çanta tercihimi ise genelde clutchlardan yana kullanıyorum.


Abiye elbiselerin yanısıra günlük elbiselerde de tercihimi rahatlıktan yana kullanıyorum, bol ama kısa elbiseleri tercih ediyorum, yine sandalet, babet ya da topuklu ayakkabıyla kombinimi tamamlıyorum.




Siz de bu elbiseleri benim gibi Mizu alışveriş sitesinin giyim ve bayan giyim bölümlerinden bulabilir, sonbaharda kusursuz şıklığa ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder