Hürriyet

1 Ağustos 2013 Perşembe

Bodrum'dan Instagram'ıma takılanlar (1)

O kadar tatil, tatil dedim... Soluğu Bodrum'da aldım. Tatili yapıp kürkçü dükkanına yani İstanbul'a döndüm. Ne yalan söyleyeyim şehir hayatını hiç ama hiç özlememişim. Hala hasretle tatil fotoğraflarıma bakıyorum :)

Daha önceki postumda sizlere tatille ilgili toparlama bir post hazırlayacağımı söylemiştim. Ama günlerdir bir şekilde fırsat olmadı ve bu postu sizlerle paylaşabilmek bugüne kaldı.

Zaten sosyal medyadan beni takip edenler, özellikle de Instagram takipçilerim tatilime an be an şahit oldular. Pek çok arkadaşımdan da "Yeteeeeer, artık fotoğraf yükleme. Burada çalışmaya çalışıyoruz. Dön çabuk" diyen isyan telefonları alacak kadar da abarttım fotoğraf paylaşmayı... :)

Eee madem o kadar da laf yedim. O lafları yediğime değsin de tatilim boyunca objektifime ve Instagram'ıma hangi kareler yansımış beraber bakalım. Neler giymiş, nereleri gezmiş, hangi fotoğrafları çekmişim... Beraber inceleyelim mi? 

Cevabınızın "eveeeeet" olduğunu umuyorum ve görsellerle sizleri başbaşa bırakıyorum.

(Ancak başlamadan önce belirtmeliyim ki, o kadar çok fotoğraf çekince bunları tek posta sığdırmak da neredeyse imkansızlaştı, o yüzden de bunları sizlerle 3-4 post halinde  paylaşmak istiyorum. )

İlk postu tabii ki Gündoğan'a ayırıyorum... :)


Burası Bodrum Gündoğan'daki bir sokak... Sokak tam fotoğraflıktı ama rüzgar tam aleyhime işledi... Rüzgara karşı ancak bu kadar direnebildim, ortaya da ancak bu fotoğraflar çıkabildi...





Poz vermeye devam etmez miyim hiç? Bu güzel sokağın ardından sokağı Gündoğan'ın o minicik limanında aldık, hem bu fotoğrafları çektim hem de Balıkçılar Kahvesi'nin o güzel manzarası eşliğinde kahvemizi yudumladık...

Gündoğan'ın minicik limanını çok seviyorum. Sizce de çok şirin değil mi?




Eğer yolunuz Gündoğan'a düşerse salaş ama bir o kadar da sevimli olan Balıkçılar Kahvesi'ne uğramadan etmeyin. Bu güzel manzara eşliğinde kahve ya da çayınızı yudumlayınca beni daha da iyi anlayacaksınız...


"Peki ya deniz..." dediğinizi duyar gibiyim... Gündoğan'da denize daha ç.ok küçük beachlerden girmeyi seven biri olarak favorim Pier 3 Beach Club... Deniz fotoğraflarının hepsi de orada çekildi... :)








Şimdi sizlere bu satırları yazarken Bodrum'u; İstanbul'a döneli 1 hafta bile olmamasına rağmen ne kadar da özlediğimi anladım... Keşke tatiller hiç bitmese... :)

Beni sosyal medyadan da takip edebilirsiniz...

Instagram: _eceninmodagunlugu_
Twitter: _modagunlugu_
Facebook: Ece'nin Moda Günlüğü


3 yorum: