Hürriyet

19 Aralık 2013 Perşembe

Oversized kazakları nasıl kombinlemeliyiz?

Yine yeni yeniden bir "kazak" postuyla karşınızdayım. Ama hep diyorum "bu kış kazakların yükselişine tanık oluyoruz" diye. O yüzden ilerleyen günlerde bir "kazak" postuyla daha karşınıza çıkarsam hiç şaşırmayın :)

Bu sezon bol ve dökümlü kazak modeli olan "oversized" kazakların yükselişine tanık oluyoruz. Bol oldukları için çok rahatlar, o açıdan da biz kadınların kriz anlarında "hayat kurtarıcı" parçalarından biri.



Oversized kazakları farklı parçalarla kombinleyip, farklı ve iddialı sokak stilleri elde edebilirsiniz. Görsellerle hem bu parçaları nasıl kombinleyebileceğimize bakalım, hem de ilham alalım. Ne dersiniz?

"Tayt ya da skinny jeanlerle kombinleyin"
Bu tip kazaklar halihazırda epey bol olduğundan onları tayt ya da skinny jeanlerle kombinlemeniz doğru olacaktır.







"Eteklerle kullanım"
Kim demiş oversized kazaklar eteklerle kombinlenmez diye... Yine son birkaç sezonun favori parçalarından olan kalem etekleri oversized kazaklarınızla birlikte kullanmanız doğru olacaktır.

 



"Gömleklerle kullanım"
İşte en sevdiğim kombin yöntemlerinden biri... Gömleğinizin üzerine oversized kazağınızı geçirin, sade ve zarif bir şıklık elde edin.









"Kemerle hareketlendirin"
Eğer daha feminen görüntülerden hoşlanan biriyseniz bu sade parçayı ince bir kemerle kullanıp, daha şık bir görüntü elde edebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder