Hürriyet

24 Eylül 2014 Çarşamba

4 adımda deri trendi!

Son iki sezondur olduğu gibi bu sezon da deri parçalar farklı renkleri ile öne çıkıyor. Deri pantolon, tayt ve deri ceketten sonra farklı formlardaki deri etekler sezonun en moda parçaları olarak karşımıza çıkıyor.

Bu iddialı trendi 4 farklı adımda hayata geçirebiliriz. Peki nasıl mı? İşte tüyolar:

Deri etekler:
Deri etekler, kalem, çan ya da midi formlarıyla karşımıza çıkıyor. 

Deri eteklerin üzerine giyeceğiniz şeffaf detaylı gömleklerle daha şık bir görüntü elde edebileceğiniz gibi üzerine giyeceğiniz sweat shirt, kazak ya da düz t-shirtünüzün altına giyeceğiniz biker bot, babet, oxford ayakkabılar ya da spor ayakkabı ile rahat ve trendy bir görüntü elde edebilirsiniz.








Deri pantolon / tayt:
Siz de deri detaylı pantolon ya da taytınızı ister bot isterseniz de spor ayakkabınızla kombinleyebilir, trendy bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Ancak deri pantolonuzunu topuklu stilettolarla kombinlerken, taytla stilettoyu birlikte kullanmamakta fayda var.








Deri ceketler:
Deri ceketler farklı formlarıyla bu sezon da hayatımızda. Onları ister biker modelleriyle kullanır, isterseniz de blazer formlarıyla tercih edebilirsiniz. Bu sezon ayrıca uzun deri paltoların geri dönüşüne de tanıklık ediyoruz.





Deri elbiseler:
Deri detaylı parçalar arasında belki de en riskli olanı elbiseler. Çünkü ister istemez vamp bir görüntüye bürünebileceğiniz deri elbiseleri kombinlerken dikkatli olmakta fayda var.




********************
Beni sosyal medyadan da takip edebilirsiniz:

Instagram: _eceninmodagunlugu_

Facebook: Ece'nin Moda Günlüğü

Twitter: _ModaGunlugu_

*********************

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder