Hürriyet

29 Mart 2016 Salı

Dekorasyonu Tamamlayan En Önemli Detay TV Üniteleri

Düğünüme yalnızca üç buçuk ay kaldı, fakat ben ne gelinliğin, ne saçımın, ne makyajımın ne de düğün fotoğrafları için vereceğimiz pozların ya da mekânın derdindeyim. Öncelikle halletmem gereken ve tüm yoğunluğumu verdiğim tek bir konu var şu an: evimin dekorasyonu!

Evlenen arkadaşlarımın bu dekorasyon olayına fazla takmalarını hep abartılı bulmuş, içten içe dalga bile geçmişimdir zamanında. Ama başıma gelince anladım ki, az bile yapmışlar. Dekorasyon diye neredeyse kafayı yemek üzereyim. Evim renk skalaları, dergiler ve broşürlerle dolmuş durumda. Laptop’ımda ise artık açacak yeni sekme kalmadı, desem abartmış olmam sanırım. Bekârken ne kolaydı oysa. Hiç evdeki eşyalarla uyumunu göz önüne almadan, ne güzel de her beğendiğimi pat diye alıveriyordum. Maalesef o günler geride kaldı.

Mobilyalarım, halılarım, perdelerim ve hepsiyle uyumlu duvar boyasının rengini hemen hemen seçmiş sayılırım. Sıra geldi, bu eşyaları daha ön plana çıkarabilecek, evin ambiyansını tamamlayacak tablo, lamba, minder gibi minik dokunuşlara. Ama hepsinden önemlisi, bir oturma odasını tam anlamıyla “olmuş” gösteren, olmazsa olmaz TV ünitesi.

Bütün şehrin altını üstünü getirdim, deyim yerindeyse ayaklarıma kara sular indi fakat bir türlü tam anlamıyla karar verebilmiş değildim. Ta ki Evmanya ile tanışana kadar. Bir daha herhangi bir ev dekorasyon eşyası için zavallı ayaklarımı yoracağımı sanmıyorum. Yaptım kahvemi, aldım laptop’ımı, çeşit çeşit ve üstelik uygun fiyatlı TV üniteleri içinden seçim yapıyorum. Keşke bu muhteşem siteden daha önce haberim olsaydı.

Öncelikle renk seçeneklerimin olması harika bir şey. Üstelik bir sürü marka seçeneği de sunmuşlar. Yüzde 51 gibi müthiş indirimlerin yanı sıra, ücretsiz kargo kampanyalı ürünler bile var.

Bu güzellikte ve bu fiyatta ürünleri görünce, insanın ilerde de lazım olur diye üç ya da dört tane birden alası geliyor. Örneğin, çoğu markanın mağazalarında, aşağıdaki resimde görünen tarzda en az bin liradan başlayan bir sürü TV ünitesi gördüm.



Fakat bu resimde görmüş olduğunuz ve benim de muhtemel satın alabileceklerim listemde bulunan TV ünitesi yüzde 41 indirimle, yalnızca 469,90 lira ve üstelik kargo da bedava! Mağaza mağaza dolaşıp tüm gününüzü ve enerjinizi harcamaktansa, kahvenizi alıp siz de Evmanya’ya bir göz atın derim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder