Hürriyet

2 Ekim 2016 Pazar

Doğum Günü Organizasyonlarının Tek Adresi: Niceyaslara. com

Doğum günleri pek çoğumuzun önem verdiği, yılın belki de en özel günlerinden biri. Ve bu nedenle de özel ilgiyi hak ediyor.



Sevdiklerinize bu özel günlerinde sürprizler yapıp, onları mutlu etmek artık çok daha kolay. İlk etapta aklınıza gelemeyecek pek çok fikir ve detay Niceyaslara.com sitesinde bir araya getirilmiş. Site içerisinde yer alan doğum günü planlayıcısı sayesinde pek çok şehirde yanınızdalar. Doğum gününü dışarıda kutlamak isteyenler için organizasyon, mekan bulma, mekan süsleme, müzik seçimi, doğum günü fotoğrafçısı ve pasta seçimi ile evdeki kutlamalarınız için ise süslemeden pastaya, fotoğrafçıdan, müzik ve yemek seçimine kadar pek çok önemli detayda yanınızdalar. Yine doğum günlerinin vazgeçilmezi konsept parti setleri de geniş yelpazede sitede sizleri bekliyor. 

Hizmetler bunlarla da sınırlı kalmıyor. Doğum günlerinde kendinize ya da sevdiklerinize şoförlü araçtan, tatil paketine ve güzellik & bakım hediyelerine kadar çok sayıda armağandan birini hediye etmenizde rehberlik yapıyorlar. En özel markalarla işbirliğine giderek tüm hediye seçeneklerini bir arada görebilmenizi sağlayan site sayesinde, sizi en iyi temsil edeni sevdiklerinize armağan edebilirsiniz. Hem böylece sevdiklerinizin, hayatınızdaki en kıymetli kişilerin doğum günleri yaklaşırken onlara yapacağız sürprizlerde fark yaratmanız da artık daha zahmetsiz. Tek tıkla yüzlerce alternatif arasından sizi ve sevdiklerinizi en iyi yansıtan doğum günü konseptini hayata geçirebilir, günlerce konuşulacak, yaratıcı bir kutlamaya ev sahipliği yapabilirsiniz.  




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder