Hürriyet

24 Ekim 2016 Pazartesi

Kadın Güneş Gözlükleri



Yaz tatili için planlamalarımı tamamlamışken, geriye kalan tek eksiğimin güneş gözlüğü olduğunu biraz geç fark ettim. Fakat bulunduğum konumda kaliteli bir gözlük alamayacağımdan dolayı, bana kaliteli bir gözlüğü en kısa sürede kargo ile gönderebilecek bir firma arayışına girdim ve karşıma da Atasun Optik çıktı. İnternet üzerinden bu firma ile ilgili birçok olumlu yorum okumuştum. Firmanın sunduğu ürünlerin kalitesi, iki yıllık garantili ürünleri göndermeleri ya da gözlüklerin temizlenmesi için gönderdikleri temizlik spreyi ve bezi, bu olumlu yorumlardan sadece bir tanesiydi. Atasun Optik’in internet sitesine giriş yaptığım zaman, bahsedilen bu bilgilerin tamamen uygun olduğuna kanaat getirdim. Özellikle kadın güneş gözlüklerinde hem uygun fiyatlar sunuluyor hem de aynı ürünün onlarca farklı çeşidi bulunuyordu. Benim tercih ettiğim gözlük modellerini merak edenler https://www.atasunoptik.com.tr/kadin-gunes-gozlugu-modelleri sayfasına giriş yapabilirler.

Firmalar, güneş gözlükleri ile ilgili yapacakları indirimleri genellikle sezon bitiminde yapmaktalardı. Fakat bu durum, yaz aylarına gelindiğinde kişileri tatmin etmemektedir. Çünkü sezon sonu ürünleri, yeni dönemde bambaşka halleri ile piyasaya sürülmekte ve yeni amacımız da bu gözlükler olmaktaydı. En iyi kadın aksesuarı olarak gördüğüm gözlüklerimi seçerken sadece firmalara değil, internet üzerinden bazı forum sayfalarında yayınlanan kullanıcı yorumlarına da dikkat ediyorum. Bundan dolayı, hem kendi kullandığım hem de tavsiye edebileceğim kadın güneş gözlüğü modelleri, yukarıda vermiş olduğum sayfada yer almaktadır.

Ürün kalitesi, fiyatların uygunluğu ve ürünün de sadece 3 iş günü içerisinde elime gelmiş olması benim için artı bir yöndür. Fakat internet sitesi üzerinden alışveriş yapacak kişiler için, sitede bazı düzenlemelerin de yapılmasında fayda görüyorum. Buna en basit örnek kullanıcı yorumlarıdır. Sipariş veren kullanıcılara yönelik yapılacak çalışmalar sonucunda, her sipariş veren kişiden bu ürünler için yorum talep edilebilir. Tabii ki sadece iyi yorumlar değil, ürünlere yönelik eleştiriler de bu yorumlarda yer almalıdır. Bu şekilde bir değişime gidilirse, hem sipariş verecek kişiler tarafsız yorumlar ile karar verebilir hem de firmanın eksik yönlerini görmesi, bunlara yönelmesi ve ortadan kaldırması daha mümkün olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder