Hürriyet

16 Aralık 2016 Cuma

Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi Almak Bambaşka

Yeni yıl yeni heyecanlar, yeni umutlar ve yepyeni hedefler demektir. Yeni yılı kutlamanın belli ritüelleri vardır. Bu ritüellerin arasında sevdiklerimize hediye alıp, o hediyeleri yılbaşı ağacımızın altına koymak en heyecanlı iştir. Rengârenk süslenmiş ve ışıklandırılmış yılbaşı ağacının altına sevdiklerimiz için bıraktığımız her paket, yeni yılın bize getireceği güzellikleri temsil eder.




Sevdiklerimiz arasından sevgilimize hediye almak en zor ama aynı zamanda en keyifli hediye alışverişidir. Sevgilimiz ile uzun zamandır berabersek eğer onu zaten herkesten daha iyi tanıyoruz demektir. Örneğin; uzun zamandır istediği bir saati ya da çok istediği akıllı telefonun yeni modelini yılbaşı hediyesi olarak seçmek onu ne kadar önemsediğimizin kanıtı olacaktır. Aynı zamanda sevgiliye alınacak en garanti hediye yılbaşı temalı pelüş oyuncak yer alır. Klasik bir hediye olan pelüş oyuncaklar her zaman sevdiğimizi mutlu eder. Yılbaşı hediyelerinin ve süslerinin içinde genelde kırmızı renk bulunur. Bu rengi nerede görsek aklımıza yeni yıl gelir. Bizi mutlu eden bir renk olan kırmızı bugünler de daha anlamlı bir hal alır sanki. Sevgiliye hediye olarak birlikte izlediğiniz ilk filmin DVD koleksiyonunu alıp bir de birlikte izlerseniz sizden ve ondan mutlusu olmaz. Ona çok yakışacağını düşündüğünüz bir takım elbiseyi ya da kokladıkça onu hatırlayacağınız bir parfümü almak, onu hem mutlu edecek hem de birbirinizi devamlı hatırlamanızı sağlayacak.

Sevgiliye alınan yılbaşı hediyesi çok kıymetlidir. Ona hediyeyi verdiğiniz anda yüzünde oluşacak gülümseme ve size aşk ile bakışı birbirinize olan aşkı pekiştirdiği gibi o geceyi unutulmaz kılacaktır. Hayatınızın boyunca unutamayacağınız bu geceyi, küçük ya da büyük fark etmeksizin bir hediye ve hediyeyi verirken ona kuracağınız cümleler daha yaşanılır ve mutlu kılacaktır. Sevdikleriniz arasında en sevdiğinize hediye alma süreci her zaman daha çok uğraştırır ama her zaman daha keyiflidir. Çünkü daha güzeli olması için uğraştığımız içindir ki, daha kıymetlidir. Sevdiğimizi mutluluktan havalara uçuracağımız bir hediye, ona değer olmalı ve onu önemsediğimizi göstermelidir. En güzel hediye sevdiğimize aldığımızdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder