Hürriyet

23 Şubat 2017 Perşembe

Tatilin Adresi Bodrum

Şiirlere, şarkılara konu olmuş bir ilçe Bodrum. Masmavi sularıyla, bembeyaz evleriyle, yeşiliyle eşsiz güzelliklerle dolu bir tatil cenneti. Sadece denizi, havası değil tarihi kalıntıları ile değerini arttıran bir ilçemiz. Yaz tatili deyince, deniz deyince aklıma ilk Bodrum geliyor. Birçok insan da böyle düşünüyor olmalı ki tatil için tercihi Bodrum oluyor. Sadece Türkiye için değil yurtdışından da turistlerin tatil için seçtikleri bir turizm merkezi. Adını yurtdışına bile duyurmayı başarmış bir ilçemiz.




Masmavi denizinde açılmak, tekne turu yapmak, yüzmek ayrı bir keyif veriyor insana. Bodrumda tatil yapmak isteyenler bir, iki günde oradan ayrılamazlar. Yaz sezonunda çok dolu olan Bodrum otellerinde yer bulmak büyük sorun oluyor. Güzel ülkemin cennet ilçesinde tatil yapmak için erken rezervasyon en akıllıca çare. Oteller dolmadan yapacağımız bu planlama ile seçtiğimiz en güzel otelde tatilin tadını çıkarmak hem de erken rezervasyonun sağladığı uygun fiyatlarla bunu yapmak en iyi fırsat. Yazın yapacağımız tatili şimdiden ayarlayarak yerimizi ayırtmış oluyoruz. Yer yok, boş otel yok gibi bahanelere maruz kalmadan istediğimiz tarihte tatilimizi yapma fırsatı buluyoruz. Erken rezervasyon kampanyalarından faydalanmak için Jolly Tur birçok seçenek sunuyor. Bodrum otellerinin kampanyalarından bizleri haberdar ederek fırsatlardan yararlanmamızı sağlıyor. Jolly Tur ile erken rezervasyonda ödeme kolaylıkları sunuluyor. Taksitlere bölünen ödeme ile tatilimizi yaparken çoktan ödemeyi bitirmiş bile olabiliriz. Ya da taksitler sayesinde cebimizi zorlamayan harcamada bulunmuş oluruz. Ultra herşey dâhil paketleri bile alsak erken rezervasyon sayesinde yarı yarıya bir fiyat çıkıyor karşımıza. Şimdiden rezervasyonumu yaptırıp neden cebime uygun tatil yapmayayım ki.

Benim gibi düşünenler için erken rezervasyon bulunmaz bir fırsat. Bodrum otellerinin kampanyalarını kaçırmamak için Jolly Tur kesinlikle ziyaret edilmeli. Kampanyaların ve birçok fırsatın yer aldığı internet sayfasından merak edilen her soruya cevap bulmak mümkün. Şimdiden tatil yapacağım oteli, alacağım hizmeti ve ödeyeceğim ücreti ayarlayarak yaz geldiğinde sadece tatilin keyfini çıkarmak için erken rezervasyon yaptırmayı tercih ediyorum. Hem Bodrum otellerinin kampanyalarından yararlanıyorum hem de yerimi ayırtarak kendimi güvenceye alıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder