Hürriyet

6 Kasım 2018 Salı

Kadınların Vazgeçilmez Tutkusu: Pırlanta Yüzükler

Her kadın yüzük takmayı özellikle pırlanta yüzük takmayı çok sever. Bu yüzüklerin kadınlar için anlamı büyüktür. Çünkü yüzükler evliliği ya da evliliğe atılan adım olan nişanı simgeler. Bu açıdan pırlanta takı sahibi kadınlar kendilerini değerli hisseder. Pırlanta takılar içinde en çok tercih edilen ve daha fazla anlama sahip olanı ise pırlanta yüzüklerdir. Pırlanta yüzükler hem tasarımları hem de parıltıları ile her kadının rüyalarını süsler. Diğer yüzük çeşitlerine daha gösterişli ve parıltılı olan pırlanta yüzüklerin pek çok modeli bulunmaktadır. Bu nedenle herkesin zevkine göre bir yüzük bulmak oldukça muhtemeldir. Pırlanta yüzük modellerini tektaş, tria, beştaş, tamtur olarak sıralayabiliriz.

Pırlanta yüzük modellerinde şüphesiz ki en çok tercih edilen tektaş pırlanta yüzüklerdir. Tektaş pırlantalar çoğunlukla evlilik teklifi edilirken kullanılır. Tektaş yüzüklerin evlilik tekliflerinde kullanılmasının sebebi üzerindeki tek taş ile biricikliği simgelemesidir. Tektaş, dünyanın her yerinde aynı anlamı taşımaktadır. Pırlantalar yapılar gereği eşsizdir. Hiçbir pırlanta birbirine benzemez. Pırlantaların bu özellikleri evlilik tekliflerinin en önemli detayıdır. Her kadın evlilik teklifi alırken sahip olacağı yüzüğün hayalini kurar. Zor olan ise pek çok yüzük modeli arasından hayalleri süsleyen o yüzüğü bulabilmektir.




Kadınlara alınabilecek pırlanta yüzüklerden biri de beştaş pırlanta yüzüklerdir. Beştaş pırlanta yüzükler, ismini tektaş gibi üzerinde bulunan taş sayısından almıştır. Özel günler erkeklerin acaba ne alsam diye kara kara düşündüğü günlerdir. Beştaş pırlanta yüzükler sevgiliye, anneye, eşe alınabilecek en değerli hediyeler arasındadır. Tabii beştaş pırlanta yüzüklerin eşe hediye edilmesi için illa özel bir gün olmasına da gerek yoktur. Aniden alınan bir beştaş pırlanta yüzük her kadını bulutların üzerine taşıyacaktır.

Son yıllarda evli kadınların en çok tercih ettiği modeller arasında tamtur yüzük modelleri bulunmaktadır. Tamtur yüzükler yüzüğün her yerinin taşlar ile çevrili olduğu yüzük modelleridir. Tamtur pırlanta yüzükler bu yapısı ile oldukça ışıltılı ve gösterişlidir. Tek sıradan yedi sıraya kadar farklılık gösteren tamtur yüzük modelleri mevcuttur. Tamtur pırlanta yüzüklerin her parmak yapısına göre uygun modelleri bulunmaktadır. Son dönemlerin yeni modası tria yüzüklerdir. Tria, Latince üç anlamına gelmektedir. Beştaş ve tektaşın ardından artık üçtaşlar da son günlerin modası durumundadır.

Her kadının hayalini süsleyen ve modası asla geçmeyen pırlanta yüzük modellerine Altınbaş Pırlanta’dan ulaşabilirsiniz. https://www.altinbas.com/pirlanta-tektas-yuzukler sitesini ziyaret ederek Altınbaş’ın ışıltılı ve gösterişli pırlanta yüzüklerini inceleyebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder