Hürriyet

14 Eylül 2011 Çarşamba

FNO'ya hazır mıyız? İşte rehberiniz...

Kızlaaaaar işte günlerdir beklediğimiz Fashion's Night Out'a sadece 1 gün kaldı... Hepimiz yarın saat 18.00'den 00.00'a kadar alışverişe, alışveriş yapamasak da düzenlenecek partilere hazırız değil mi?

Eğer geçen seneki FNO etkinliklerine katılmadıysanız hemen belirtmemde fayda var. FNO etkinlikleri Nişantaşı, İstinye Park ve Bağdat Caddesi'nde olacak.

FNO'ya özel olarak birçok marka ufak indirim ve sürprizlerle bir alışverişkolikleri kendine çekmeye çalışacak, sokak partileri olacak.

Şimdilik birkaç markanın FNO'ya özel kampanyalarıyla ilgili bilgi aldım ve bunları da hemen sizlerle paylaşmak istedim, yeni haberler geldikçe bu postu güncelleyeceğim :)


Inglot:
Nişantaşı, İstinye Park ve Bağdat Caddesi'nde yer alacak her Inglot standından 50 TL ve üzerine alışveriş yapan herkese oje veya ruj hediye edilecek.

Nine West:
Bağdat Caddesi Suadiye ve Şaşkınbakkal; Nişantaşı City's ve İstinye Park Nine West mağazalarında yeni sezon ürünlerinden 2. ürüne %30 indirim uygulanacak. Ayrıca 15 Eylül Perşembe saat 18.00 itibariyle alışveriş yapan ilk 100 kişiye 3'lü Nine West seyahat çanta seti hediye edilecekmiş.

Machka:
Machka markasının tasarımcısı, Dice Kayek markasının yaratıcıları Ece ve Ayşe Ege, FNO gecesinde Abdi İpekçi mağazasında olacak. FNO'ya özel olarak tasarladıkları bluzlar Machka mağazalarında satışta olacak. Ayrıca tüm Machka ürünleri geceye özel olarak %20 oranında indirimli satılacak.

Swatch:
Swatch da bu özel günde müşterilerine yüzde 20 indirim vaat ediyor.

Lacoste:
Lacoste da Nişantaşı, İstinye Park ve Bağdat Caddesi'ndeki mağazalarında sizlere Fransız şarap ve müzikleri eşliğinde alışverişi vaat ediyor ve alışverişlerinizde yüzde 20 de indirim uyguluyor.

Park Bravo:
Park Bravo'da 15 Eylül Perşembe gününe özel Bağdat Caddesi Suadiye Park Bravo mağazasında 2. ürüne %30 indirim uygulanacak.

La Senza:
FNO'ya özel en dikkat çeken ve eğlenceli projenin La Senza'dan geldiğini söyleyebiliriz. Çünkü La Senza'nın sloganı "Seni Fashion's Night Out'ta dedektif olmaya davet ediyoruz."

La Senza'nın açıklamasında biz alışverişkoliklere şöyle seslenilmiş:

"Bağdat Caddesi, İstinye Park ve Nişantaşı City's mağazaları içerisinde ürün etiketlerinde bulunan sticker'ları bul, hediyeler senin olsun. Dudak stickerı olan oje veya ruju bul, senin olsun. Kiraz stickerı olan koton sütyen alana, bir koton külot hediye. Kalpli stickerı olan lüks sütyen veya babydoll alana bir lüks külot hediye"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder