Hürriyet

29 Aralık 2011 Perşembe

Trend: Lüks parkalar

Eskiler ya da biraz politikayla ilgili olan pek çok kişinin aklına "parka" deyince Deniz Gezmiş gelir. Deniz Gezmiş'in olduğu dönemden oldukça uzak bir havada yetişsek de biz de parkaları çok seviyoruz, biliyorum.


Casual giyimin bu sezon en öne çıkan parçalarından biri tartışmasız parkalar. İyi de Ece "son 4-5 sezondur parkalar zaten halihazırda vardı" dediğinizi duyar gibiyim. Evet vardı ve benim de en az 3 parkam var ama bu sezon parkalar biçim değiştirdi. Onlara "lüks parka" dersek yanlış olmaz sanırım.





Ağırlıklı olarak nefti yeşil ve toprak tonlarında olan parkaların özellikleri, en yağmurlu ve en rüzgarlı havalarda bile bizleri sıcacık tutması. Ben bu konuda biraz takıntılıyım, çünkü bana göre parka dediğin nefti yeşil olur. Ama elbette siz benim gibi bu konuda takıntılı değilseniz pek çok farklı renk seçenekleri de mevcut.


Nedense bu post yazımı epey uzun tuttum , çenem düştü. Uzun lafın kısası hiçbir zaman modası geçmeyecek, hem klasik, hem trendy bu parça, kış sezonu için iyi bir yatırım olabilir. Benden söylemesi... :)


28 Aralık 2011 Çarşamba

Ece Sükan ile günün stili...

Ece Sükan'ın bu kombinine bayıldım, bayılmakla da kalmayıp, "günün stili" ilan ettim. Ne dersiniz, haklıyım değil mi?

Diamond'ın Tek Taş Yüzük Hediyesi Müthiş!

General Mobile’ın kadın Serisi Diamond Touch, Bar ve Qwerty klavyeli modelleri yılbaşında tek taş yüzük hediyeli.

Eşinizin, nişanlınızın ya da sevgilinizin; kaliteli ve aynı zamanda ‘cool’  bir telefon hayal ettiğini biliyorsunuz. Tüm kadınların aynı zamanda bir tek taş yüzük hayali olduğunu da! Yılbaşı yaklaşıyor ve siz yine ne alsam derdine mi düştünüz? Bir taşla iki kuş vurmaya ne dersiniz?

İşte! Tam da bu noktada Swarovski taşlarla süslenmiş bir telefona gözünüz ilişiyor: General Mobile Diamond... Üstelik tek taş yüzük hediyeli.



Tüm kadınların ilgisini çekecek özellikleri ve cazibesiyle bu ikili kadınların rüyasını süslüyor. Kadınların asla hayır diyemeyeceği ve yanından ayıramayacağı Swarovski taşlı Diamond serisi, Touch, Bar ve Qwerty klavyeli modelleri ile tarzını ortaya koymak isteyen tüm kadınlara hitap ediyor. Aynalı deri kutusu ve şık deri kılıfıyla da tam bir mücevher kutusunu anımsatıyor.

Yeni yıla tarzını ortaya koyarak girmek isteyen kadınların gönüllerini fethedecek Diamond Telefonlar; bu yılbaşında, eşini, nişanlısını ya da sevgilisini mutlu etmek isteyen erkeklerin ilk tercihlerinden olacağa benziyor.



Zor beğenen kadınlar için Diamond Qwerty: Liderlik özelliğini ruhunda barındıran, karar verici olan ve zor beğenen kadınların tercihi...

Özgürlüğüne düşkün kadınlar için Diamond Touch:  Şık görünmeyi seven ancak rahatına ve özgürlüğüne düşkün ve sosyal ağlarda da ön planda olmayı seven kadınların tercihi...

Romantik kadınlar için Diamond Bar:  Sade ve klasik bir hayatı tercih eden romantik kadınların tercihi...

Daha detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz; http://www.facebook.com/GeneralMobile


Bir bumads advertorial içeriğidir.

27 Aralık 2011 Salı

"Evlerde yılbaşı dekorasyonu"

Yeni yıla sayılı günler kala, pekçoğumuzun evlerinde yılbaşı hazırlıkları başladı. Evinizde hayal ettiğiniz yılbaşı dekorasyonuna ulaşmanız aslında çok da zor değil…  O yüzden de ilham alabileceğinizi düşündüğüm bazı yılbaşı dekorasyon örneklerini beğeninize sunuyorum. Umarım işinize yarar :)














(Görseller: Freshome)

26 Aralık 2011 Pazartesi

Biz susalım, yakalarımız konuşsun!

2012 modasına bayılıyorum, çünkü bu sezon pek çok farklı daha doğrusu geçmişte kalan trendleri yeniden önümüze getiriyor. Bu trendlerden biri de yakalar. İlkokul günlerinde pekçoğumuzun takmak zorunda olduğu için hiç ama hiç sevmediği yakalar şimdi oldukça popüler.


İster sade, ister üzeri taşla süslü isterse dantel ya tül olsun yakalar bu sezonun en öne çıkan trendlerinden. Bu akımın etkisine kapılmanız ve rahatça uygulayabilmeniz için size fikir vereceğini düşündüğüm bazı görseller karşınızda... :)








(Görseller: ravensandcoco.tumblr.com, bellefleurcaroline.tumblr.com, http://velvetandchocolate.tumblr.com,)

22 Aralık 2011 Perşembe

"Dünyadan sokak stilleri"

Tamam Türkiye'de moda ne, neler giyiliyor ve tercih ediliyor gayet iyi biliyoruz. Peki ya dünya sokaklarında neler oluyor? Bilmek, görmek istemez miydiniz?'Eveeeeet' dediğinizi duyar gibiyim :) O halde sizi ufak bir gezintiye çıkarıyorum, buyrun efendim... :)








(Görseller: Carolinesmode)

21 Aralık 2011 Çarşamba

Artık dünya ile pişti oluyorum, oluyoruz!

Moda artık eski moda değil... Hemen her postumda bu slogandan yararlanıyorum neden mi? Dünya devlerinin pek çok ülkeyle beraber Türkiye'ye girişiyle birlikte biz de diğer ülke vatandaşlarıyla aynı anda aynı ürüne ulaşabiliyoruz. Ve moda konusunda da hemen hemen aynıyız. İnternette gezinirken gördüğüm bu fotoğraftaki bluzden bende de var. Hatta bu kalpli bluzumle bir de "Ne Giymişim?" postu yapmıştım.


Moda evrenselleşiyor ve evrenselleştikçe de sadece Türklerle değil, yabancılarla da pişti olma ihtimalimiz artıyor. Haksız mıyım? Ne dersiniz?




Haydi şimdi de benim kalpli bluzlu kombinime bakalım... Düzenli takipçilerim hatırlayacaktır :) O kombinimi yeniden incelemek isterseniz TIK TIK ve de TIK :)











19 Aralık 2011 Pazartesi

Kime daha çok yakışmış?

Yine aynı elbise iki farklı ünlü... Ve bir pişti vakası daha... Karşımızda Kate Beckinsale ve Kim Kardashian var. Bu elbise hangi ünlüye daha çok yakışmış sorusunun cevabını arıyoruz... Hadi cevabınızı yorum olarak yazın, beraber tartışalım... Bakalım ne sonuç çıkacak? :)



16 Aralık 2011 Cuma

Zara ile sokak stilleri...

Benim düzenli takipçilerim artık "Zara ile sokak stilleri" postlarıma aşina. Bilmeyenleriniz için de kısaca özetliyim bu postumda "şıklığa ulaşmak için hangi bluzu hangi etek ya da pantolonla giymeli, hangi çanta ve ayakkabıyı kullanmalıyız?" sorusunu cevaplıyorum. Bunları cevaplarken de Zara tasarımlarından faydalanıyorum.


Haydi şimdi Zara tasarımlarıyla oluşturulan sokak stillerine göz atalım... Ne dersiniz?



15 Aralık 2011 Perşembe

Trend: Color block elbiseler


Color Block yani (karışık renkler) trendi aldı başını gitti. Bu trendi sonbahar/kış sezonunda pek çok parçada görebilmemiz mümkün, ama özellikle de elbiselerde. Hangi mağazaya gitsem, nereye baksam, başımı nereye çevirsem color block elbiselere rastlıyorum. Hemen her mağazada olduğu için de istediğiniz renk ve fiyat aralığında bu elbiselerden bulmanız mümkün. 


Peki ben ne mi düşünüyorum bu trend ile ilgili? Dürüst olmam gerekirse ilk başta ben de bu akımın büyüsüne kapılmıştım, ama hemen her yerde ve herkesin üzerinde görmeye başlayınca soğumadım değil. Yine de dolabınızın kullanışlı parçaları arasında yer alacağı kesin :) 


Mango:


Fiyatı: 54.95 TL
Fiyatı: 49.95 TL
Fiyatı: 74.95 TL
Fiyatı: 79.95 TL

Zara:


Fiyatı: 89.95 TL

Fiyatı: 89.95 TL

Fiyatı: 89.95 TL

Fiyatı: 99.95 TL
Fiyatı: 79.95 TL
Koton:




Fiyatı: 49.99 TL

Fiyatı: 29.99 TL
Batik: