Hürriyet

14 Şubat 2018 Çarşamba

Puantiye bize yeniden göz kırpıyor!

Herkese yeni postla birlikte merhaba;

Başlığımdan da anlayacağınız üzere bu postumu "puantiye"ye ayırdım. Sık sık hayatımıza giren bir anlamda olmazsa olmaz desenler arasında ilk 3'e oynayan "puantiye" 2018 ilkbahar/yaz modasına adını çoktan altın harflerle yazdırdı bile. Hal böyle olunca da, bize bu sezon bu vazgeçilmez desenin nasıl yorumlandığını mercek altına almak kaldı.

Bu sezon "puantiye" deseni gömlek ve bluzlarımızdan, elbise, pantolon ve hatta ayakkabı-çantamıza kadar pek çok parçada kendini hissettirecek. Bahar gelmeden, hazır gardrobumuzu yenilemeden bu desenin nasıl yorumlandığını görsellerle incelemeye ne dersiniz? Cevabınız "evet" ise başlayalım... :)

Yeni postta buluşmak üzere,
Ece Ertem Güden










13 Şubat 2018 Salı

Kemerli blazer ceket alarmı!

Uzun hatta upuzun bir aranın ardından herkese merhaba;

Kış sezonunun sonlarına yaklaştığımız şu günlerde ben çoktan ilkbahar/yaz trendlerini mercek altına almaya başladım bile. Neler moda? Nerede ne var? Nereden neyi almalıyım? araştırmalarımı tam gaz sürdürüyorum. Baştan söyliyim; bu ilkbahar sezonunun kilit parçası kemerli blazer ceketler olacak. Balık etli hemcinslerimi biraz daha kilolu gösterme riski bulunsa da bu parçadan edinmekte fayda var.

Haydi şimdi sizlerle için seçtiğim görsellerle kemerli blazer ceket modellerine ve bu modelin başrolde olduğu sokak stillerini birlikte inceleyelim.

Yeni postta buluşmak üzere,
Ece Ertem Güden