Hürriyet

30 Haziran 2012 Cumartesi

"Örgü topuz" yapalım mı?

Yazın saçımızı açık bırakmak istesek de, sıcaklara yenilip saçımızı toplama gereği duyuyoruz. Ama bunu yaparken ille de salaş bir görünüme bürünmek zorunda değiliz. İnternette gezinirken bulduğum bu "örgü topuz nasıl yapılır" görseli benim çok hoşuma gitti. En kısa sürede de deneyeceğim. Belki siz de denemek istersiniz diye düşündüm... Ne dersiniz?


26 Haziran 2012 Salı

Etek dosyası: Uzun etekler

Bu haftaya eteklerle başladım, eteklerle gidiyorum :) Ama napıyım etekleri çok seven biriyim özellikle de yazın. Bu yaz hemen her kesimde eteğe rastlamamız mümkün. Bunlar arasında uzun etekler de sıkça gözümüze çarpıyor. Eğer henüz siz bu akımı dolabınıza yansıtmadıysanız, önce paylaştığım bu görsellere göz atın, belki kararınız değişir... :)







25 Haziran 2012 Pazartesi

Yeni trend: "Kurdele etek"

Bu sezon etekler çok hareketli... Neden mi? Çünkü hemen her modelde eteğe rastlamamız mümkün. Özellikle son dönemde kurdele detaylı eteklere sık sık rastlıyorum ve çok da hoşuma gidiyor. Sizin de beğeneceğinizi düşündüğüm bazı kurdele detaylı etekler karşınızda... :)







23 Haziran 2012 Cumartesi

"En iyi kitap okuma köşesi" bulundu

Kitap okumak benim için büyük bir keyif... Çünkü bu sayede hem farklı dünyalara yolculuk ediyor hem de yeni şeyler öğreniyorum. Kitap okumak kadar nasıl bir ortam da okuduğum da benim için çok önemli. O yüzden bu fotoğrafı görür görmez sizlerle paylaşmaya karar verdim. Sizce de bu köşe en ideal "kitap okuma" alanı değil mi? Kitabınız ve ufak molalarınız için ideal bir manzara... Ne kadar da güzel... :)


18 Haziran 2012 Pazartesi

Pazartesi için kombin önerisi...

Oooofffff bu pazartesi; yine geldi çattı. Hemen hepimizde pazartesi sendromu olduğunu çok iyi biliyorum. Zaten hali hazırda sıkıcı bulduğumuz bugünü en şık kombinlerle daha çekilir bir hale getirebiliriz. Tıpkı aşağıda sizlerle paylaştığım bu görselde olduğu gibi... Haksız mıyım? Sizce bu kombin çok sade ama bir o kadar da iddialı değil mi?


(Görsel: spiritedroute.blogspot.com)

12 Haziran 2012 Salı

Stil savaşları: Emilio Pucci elbise ve 3 ünlü

Stil savaşları postumda bugün 3 ünlümüz yarışıyor. Emilio Pucci'nin 2012 ilkbahar koleksiyonunda yer alan bu elbiseyi sizce hangi ünlü isim daha iyi taşımış? Kim Kardashian mı, Gwyneth Paltrow mu yoksa süper model Toni Garrn mı?

Benim kararım Gwyneth Paltrow yönünde. Ama sizlerden gelecek yorumları merakla bekliyorum... :)


6 Haziran 2012 Çarşamba

Ve karşınızda kitap clutchlar...

Son iki sezondur revaçta olan clutchları biliyorum hemen hepimiz çok seviyoruz. Kıyafetlerimizin en önemli tamamlayıcılarından olan clutchlarda biraz daha farklılık arayanlardansanız şimdi sizlerle tanıştıracağım bu clutchlar bence tam size göre...

Ne dersiniz sizce de Olympia Le-Tan’in kitap clutchları çok şirin değil mi?



4 Haziran 2012 Pazartesi

Stil savaşları: Aynı elbise, 3 ünlü

Versace imzalı bu elbiseyi 3 ünlü tercih etmiş. Peki sizce en iyi hangisi taşımış? Konuşalım, tartışalım... :)


3 Haziran 2012 Pazar

Pazar için kombin önerisi

Pazar gününü hem trendy hem de rahat bir kombinle geçirmek istemez misiniz? Bu kombinden yola çıkarak kendi pazar stilinizi yaratabilirsiniz. Ne dersiniz? 



2 Haziran 2012 Cumartesi

Cumartesi için kombin önerisi

Hafta sonunda  hafta içinde giymek zorunda kaldığımız o sıkıcı kıyafetlerin aksine, ne istersek giyebiliriz. O yüzden de böyle bir kombinle sade şıklığı yakalayıp, rahat rahat gezebiliriz. Ne dersiniz?



1 Haziran 2012 Cuma

Ajda Pekkan For Twist Plaj Koleksiyonu


Ajda Pekkan 3. sezonunda da Ajda Pekkan For Twist Plaj Koleksiyonu ile karşımıza çıktı. Feminen çizgileriyle dikkat çeken koleksiyon özellikle iddialı kadınlara hitap edecek gibi... 32 parçadan oluşan koleksiyondan bizlerle sunulan ilk görsellerden bazıları huzurlarınızda...