Hürriyet

30 Nisan 2018 Pazartesi

Ekonomik Fiyatlarda Ulaşabileceğiniz Tüm Seçkin Ürünler A101’de

Evin en önemli ihtiyaç gruplarını toplum olarak marketler aracığı ile gideriyoruz. Özellikle günümüzde küçük veya büyük çapta hizmet veren pek çok market seçeneğine rastlayabilmek mümkün oluyor. Her biri birbiriyle rekabet eden bu alışveriş duraklarının giyimden yeme ve içmeye, temizlikten bakıma kadar akla gelebilecek pek çok ihtiyaçlarımızı gidermeye yardım ettiği kesin. Ancak müşterilerin gözünde sadece bu durum yeterli değil. Çünkü toplum olarak bir marketten her zaman daha uygun ve daha kaliteli ürünler satın almak istiyoruz. Bu konuda müşteri memnuniyetini kazanan en avantajlı marketlerin başında şüphesiz A101 marketler zinciri geliyor. 

Kısa sürede büyük bir kesime hitap etmeyi başaran bu kuruluş, seçkin ürün gamı, kaliteli ve yenilikçi hizmet kalitesi ile Türkiye’nin dört bir yanında faaliyet göstermeye devam ediyor. Üstelik bu market kapsamında pek çok kampanyalardan yararlanabilme imkânımız da bulunuyor. Siz de eviniz için gereken ne varsa A101 marketlerden kolayca karşılaşabilir ve ailenizle birlikte alışverişin en keyifli yanını yaşayabilirsiniz.




Seçkin Ürün Çemberine Sahip Market Reyonları

Eğer A101 marketlerden alışveriş yapmak istiyorsanız tüm ihtiyaçlarınıza uygun ürünü kolayca bulabileceğinizden emin olabilirsiniz. Üstelik bir ürünün birden farklı marka seçenekleri de aynı reyonlarda beğeninize sunuluyor. Dolayısıyla bütçenize uygun bir seçim yapmak tamamıyla kendi tercihinize kalıyor. Deterjan&temizlik eşyaları, meyve&sebzeler, kâğıt ürünleri, bakliyat ve unlu mamuller, gıda dışı, kozmetik, kıyafet, ev elektroniği ve ev dekorasyonu gibi daha akla gelebilecek envai çeşit ürün A101 reyonlarında müşterilerini bekliyor. 

Kampanyaları Takip Edin, Keyifli Alışverişi Doyasıya Hissedin! 

Zincir market, tüm müşterileri için haftalık kampanyalar düzenliyor. Özellikle perşembe günleri akla gelebilecek her ihtiyaçlara uygun ürünleri şaşırtıcı fiyatlar üzerinden satın alabiliyorsunuz. Hatta müşterilerin kampanyalardan haberdar olması ve A101 aktüel ürünlerine daha kolay erişebilmesi için bir hafta öncesi çeşitli kampanya broşürleri hazırlanıyor. Bu broşürleri ister kapınızın önünden alarak ister online site üzerinden indirerek isterseniz en yakın A101 şubesine giderek inceleyebilirsiniz. Üstelik en yakın A101 marketi bulma konusunda endişe duymanıza da hiç gerek yok! Hemen telefonunuza mobil uygulamayı indirebilir ve konum bilgileriniz üzerinden kolayca en yakın A101 markete ulaşabilirsiniz.