Hürriyet

25 Mayıs 2015 Pazartesi

Topshop X Adidas Originals kapsül koleksiyonu

Herkese yeni haftadan merhaba;

Birçok Adidas tutkununu heyecanlandıracak bir işbirliği haberi bugünkü postta yerini alıyor. Topshop bu sezon Adidas Originals ile bir araya geldi ve ikinci kapsül koleksiyonunu görücüye çıkardı.




Sokak modasında oldukça rağbet göreceğini düşündüğüm koleksiyonda benim için en çarpıcı parça bir Adidas klasiği olan "Superstar" ayakkabıların şeffaf taban ve metalik çatlak deriden burun gibi özelliklerle yeniden yorumlanmış hali oldu.

Koleksiyondan ilk görseller huzurlarınızda...  Bakalım koleksiyondaki en çok hangi parça ya da parçalar sizleri heyecanlandıracak?






23 Mayıs 2015 Cumartesi

Yaz geldi, şapkalar başımıza kondu!




Yaza doğru emin adımlarla ilerlediğimiz şu günlerde buram buram yaz kokan bir post hazırlamak istedim. Yazın kavurucu sıcaklarındaki en trendy kurtarıcımız hiç kuşkusuz şapkalarımız. Hem seçeceğiniz şapka ya da şapkalarla stilinizi en doğru şekilde tamamlamanız da mümkün.

"O kadar çok şapka modeli var ki, acaba hangisini seçsem?" diyenler için 2015 yazında sıkça karşınıza çıkacak olan bazı şapka modelleri karşınızda... Ben favorimi seçtim :) Peki ya sizin favoriniz hangisi? :)





11 Mayıs 2015 Pazartesi

Doğuş Otomotiv Trafik Hayattır!

Direksiyon başında mesajlaşmayın, güvenliğinizi riske atmayın.
Trafik Hayattır!



Gelişen teknoloji sayesinde günlük işlerimizin birçoğunu cep telefonları üzerinden yapmak hem hayatımızı kolaylaştırıyor hem de cep telefonuna olan bağımlılığımızı giderek arttırıyor. Bu bağımlılık trafikte ise önemli bir tehlike unsuru yaratıyor.

Araç kullanırken cep telefonuyla mesajlaşmak veya konuşmak sadece sürücü güvenliğini değil, yaya güvenliğini de tehlikeye atan en büyük hatalardan biri olarak gösteriliyor. Yapılan bir araştırmaya göre cep telefonuyla mesajlaşan veya konuşan bir sürücünün sarhoş bir sürücü ile aynı tepkileri verdiği öne sürülüyor. Tüm bu sebeplerden ötürü Doğuş Otomotiv’in kurumsal sorumluluk platformu Trafik Hayattır cep telefonu kullanımı konusuna dikkat çekerek, toplumu bilinçlendirmeyi hedefliyor.


Trafik güvenliği bilincini toplumun tüm kesimlerine yaymak için faaliyetlerini sürdüren Trafik Hayattır, 4 ana mesaj üzerinden farkındalık yaratmayı hedefliyor. Bu kapsamda, platform aşırı hız, bebek koltuğu kullanımı, emniyet kemeri gibi trafik güvenliği stratejik mesajlarına son yıllarda ‘cep telefonu’ kullanımını da ekledi. Trafik Hayattır cep telefonu kullanımına dikkat çeken dergi ve gazete ilanlarına ek olarak, yeni animasyon serisindeki animasyonlarla da cep telefonu kullanımının risklerini esprili şekilde aktarıyor.

Bir boomads advertorial içeriğidir.