Hürriyet

10 Şubat 2012 Cuma

Karda şıklık olur mu?

Kızlaaaaar bu postu hazırlamak günlerdir aklımda ama nedense bir türlü kafamı toparlayıp yazmaya başlayamadım. Neyseki geç de olsa bu postumla sizlerleyim. İstanbul günlerdir kar altında, hafta sonu biraz güneşi gördük derken yeniden kar geldi, hava buz gibi, yolda kaymadan yürümekse bir beceri işi... "Böyle havalarda ne kadar şık olabiliriz?"i hep kendi içimde sorgulayacağıma biraz da sizlerle sorgulayayım / sorgulayalım istedim.


Bence böyle havalarda şıklık olmasına olur ama eksik kalır...  Düşünsenize çok şık bir elbise giymişsiniz, altına da topuklu ayakkabı giymek istiyorsunuz ama karda yollarda topukluyla yürümek ciddi bir beceri istiyor. Eee mecburen şıklığınızdan ödün vermek zorunda kalıyorsunuz. I ıhhh ben karı - kışı sevmiyorum, sevemiyorum hele ki günlük hayatımı sekteye uğratıyorsa... 




Tayt & çizme / bot,  jean & çizme / bot ikililerinden kurtulacağımız sıcak günlerin hayaliyle yaza doğru geri sayımım sürerken, kış severler bu son karlı günlerin tadını çıkarsınlar bence. Çünkü benim mevsimim "yaz"ın gelmesine az kaldı... Biraz daha dayanalım.... :)


Ve ve ve ve ve içiniz açılsın diye postuma bu fotoğrafla son vermek istiyorum :)





Herkese iyi hafta sonları... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder