Hürriyet

11 Şubat 2012 Cumartesi

Lindsay Lohan'a ne oldu?

Sizi bilmem ama ben Lindsay Lohan'ın tarzını oldum olası çok beğenirim.  Bu kıyafetini de beğenirdim ama Lindsay 25 yaşında olmasaydı. 30 yaş üstü giyilecek bu elbise onu çok daha yaşlı göstermiş. O beyaza yakın sarı saçların da yine onu aynı şekilde oldukça yaşlı gösterdiğini söylemeden edemeyeceğim. 


Bu biraz "moda dedektifliği"ni andıran postumun sonuna gelmiş bulunmaktayım. Ama sizlerin de yorumlarını merak ediyorum. Eğer vaktiniz olursa Lindsay'ın saç ve kıyafetiyle ilgili düşüncenizi yazın, konuşalım, tartışalım. Ne dersiniz?



4 yorum:

  1. ay inanamadım! bence kıyafetten değil de saç stili ve özellikle rengi yaşlı göstermiş bi de makyajsızlık var tabi

    motivationforfashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Lindsay Lohan kadar hayatına, sahip olduklarına nankörce davranan biri daha görmedim. O yüzden de benim gözümde hep çirkinleşir Lindsay Lohan. Elbise ve ayakkabı çok güzel ama keşke giyen o olmasaymış. Saçlar ise felaket. Uff Ece ben hiç sevmiyorum bu kadını :) Buarada Cher sarışın olsa sanki bu haliyle Lidnsay Lohanla ikiz olurlarmış :)

    YanıtlaSil
  3. 30 yas gibi degil resmen 40 yas üstü gibi duruyo! gözlerinin ve burnunun oldugu cevre onu oldukca yasli göstermis artik makyajdanmidir yoksa normalde demi öyle onu bilemicem ama yasadiklarindan kendi aptalliklarindan dolayi bayagi bi cökmüs. Stilini bende cok begeniyodum ama bunu hicmi hic begenmedim. Sayesinde sari sactanda nefret ettim! :)

    Pinkberryscloset.blogspot.com
    bloguma beklerim canim ;)

    YanıtlaSil
  4. 30 yaş üstü giyilecek demeyelimde 45-50 yaş desek daha iyi olur . 30 üzeri geç bir yaş değil :) birde bu kadını yaşlı yapan giyimi ve saçı değil, o kadar uyuşturucu, estetik, pis hayat ve alkol çökertmiş erken yaşta =)

    YanıtlaSil