Hürriyet

3 Nisan 2012 Salı

"Bahar yani karmaşa dönemi geldi"





Herkese merhabalar... :) Öncelikle post başlığı olarak "Bahar yani karmaşa dönemi geldi"yi tercih etme nedenimle başlamak istiyorum... Dışarıya çıktığımda herkesin ayrı telden çaldığını görüyorum. Nasıl mı, şöyle ki... İlk grup yani hala inatla kıştan kalma o kalın kıyafetleri ve bot-çizmeleriyle hayatına devam edenler, bir diğer kısım ise ki onlar arasında ben de bulunuyorum, çoktan baharı ilan edip hava serin olsa bile ince kıyafetler ile babet sezonunu açanlar. Hal böyle olunca da sokakta hemen her moddan insana rastlamamız mümkün oluyor.


Sizi bilmem ama ben yazı çooooooook özlediğimden olsa gerek, ince elbise ve babetlerime sımsıkı sarılıp onlarla hayatıma devam etmek istiyorum... :) 

2 yorum:

  1. her ilkbahar ve sonbaharda bende aynı duygulara kapılıyorum. herzamanda herkesden önce beyaz kot babet sezonunu açarım ama bu sene erkenden yapmam bana ağır grip olarak döndü aman dikkat )))

    YanıtlaSil
  2. tahmin edebiliyorum, aslında tam hasta olmamıza neden olabilecek havaların olduğu dönemdeyiz... ama işte güneşi o kadar özlemişim ki görür görmez ince giyinesim geliyor :) bu arada geçmiş olsun...

    YanıtlaSil