Hürriyet

30 Nisan 2013 Salı

5 fondöten tavsiyesi

Biz kadınlara günlük hayatımızda mümkün olduğunca fondöten uzak durmamız tavsiye edilse de fondöten kalıcı makyajın vazgeçilmez bir unsuru. Doğru bir seçim yaptığımızda hem leke, akne gibi kusurlarımızı kapatabiliriz hem de cilt rengimizi dengeleyebiliriz.

Ben bu postumda size 5 fondöten tavsiyesinde bulunacağım.


AKNELİ CİLTLER

Clinique Anti-Blemish fondötenClinique'in bu ürünü leke ve akne gibi cilt kusurlarını kapatmayı hedef alıyor. Tüm cilt tiplerinin uygulayabileceği bu ürün 83 TL.

 KURU CİLTLER


YSL Le Teint Touche Éclat fondöten:
Bu ürün kuru yani nemsiz cilt tipini hedef alıyor. Bu ürün ayrıca içeriğinde bulunan yüksek orandaki uçucu yağ moleküllerinin ve nemlendirici faktörlerin oluşturduğu hafif dokusuyla tende yumuşak bir etki yaratıyor. Bu föndötenin fiyatı ise 121 TL.




 YAĞLI CİLTLER

MAC Pro Longwear fondöten:
MAC'ın bu fondöteni yağlı cilt tipine sahip hanımlar için ideal. Orta örtücülüğe sahip bu ürünle cildinizin mat bir görünüm kazandığını göreceksiniz. Bu fondötenle birlikte cildinizi ayrıca pudrayla matlaştırmaya gerek duymayacaksınız. Bu ürünün fiyatı ise 81 TL.








ELASTİKİYET KAYBI OLAN CİLTLER


Lancôme Teint Rénergie Lift fondöten:
Lancome imzalı bu ürün 40 yaş üstü kadınları hedefliyor, cildi toparlama ve sıkılaştırma özelliği var. İçeriğindeki mikro-lift kompleks sayesinde cildi toparlıyor ve mikro-inci kürecikler sayesinde cilde canlı ve ışıltılı bir görünüm kazandırıyor. Lifting etkisi bulunan fondöten, kullanıldığı anda gergin bir görünüm sağlıyor. Bu fondötenin satış fiyatı ise 127 TL.





LEKELİ CİLTLER

L'Oréal True Match fondöten:
Bu ürünün hedef kitlesi daha çok lekeli ciltlerinden muzdarip olan kadınlar. L'Oréal True Match fondöten, cilt tonu ile mükemmel uyum sağlamayı hedefliyor. Özel renk pigmentleri sayesinde maske etkisi yaratmadan cildinizin doğal görünümünü iyileştiren ürün, gliserin ve glikol içeren nemlendirici formüle sahip. SPF 17 güneş koruma özelliğiyle de güneş ışınlarının zararlı UV ışınlarından cildinizi korumaya yardımcı oluyor. Ürünün fiyatı ise 49.99 TL.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder