Hürriyet

14 Mayıs 2013 Salı

İşte ben ve çok sevdiğim Karaköy...

Kendimi Karaköy'e attığım günler bana hep mutluluk veriyor, huzur buluyorum adeta. Bu cumartesi de öyle yaptım, OPS'ta keyifli bir yemek yiyip, soluğu Karabatak'ta aldım, o çok sevdiğim Türk kahvesinden içtim. Özellikle de Karaköy'ün Tarihi Yarımada'ya bu kadar yakın olup, onun o keşmekeşinden bu kadar uzak kalabilmesini seviyorum.

Öncelikle belirtmeliyim ki, bu fotoğraflar çekilirken aklımda "Ne Giydim?" postu hazırlamak yoktu, yanımda fotoğraf makinesi de yoktu. Bu noktada imdadıma sevgili cep telefonum yetişti, o yüzden de görüntü kalitesi çok çok iyi olmadı.
 

Ara sıra bazı takipçilerimden mailler alıyorum, "Ece iyi, hoş, blogunu seviyorum ama kendinle ilgili hiçbirşey yok, ben kimi, nasıl birini takip ediyorum" diye sorularla karşılaşıyorum. Biraz da benimle ilgili az çok fikriniz olsun diye bu postu yazıyor ve fotoğrafları ekliyorum.

Umarım bu postla eleştirilerini aldığım takipçilerimi memnun ederim...

(Mini minicik bir notum daha var, fotoğraflar çok kaliteli olmadığından Instagram'da üzerinde birazcık oynayarak sizlerle paylaşıyorum)

O halde Karaköy'deki cumartesi Ece'sine beraber göz atalım mı? İster misiniz? :)




8 yorum:

  1. bir daha ki sefere ben de kahve keyfi yapmak istiyorum

    zara şort ve superga en sevdiğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet mutlaka kahve keyfi yapmalısın, huzurlu huzurlu :)

      Sil
  2. çok tatlı görünüyorsun saçların yanlış anlamadıysam kızıl (: bu aralar kızıla tekrar dönmeyi düşündüğümü sürekli söyleyip bir işaret bekliyordum bu fotoları işaret sayabilirim eğer düşündüğüm gibi kızılsa (:
    türk kahvesi <3 afiyet olsun (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler... :) Evet saçlarımın rengi kızıl... Güzel bir tesadüf olmuş, seni de biz kızılların arasına bekliyoruz o halde :)

      Sil
  3. Şort ve superga süper durmuş :) Ama saç rengin beni benden aldı,çok yakışıyor bence sana :)

    YanıtlaSil
  4. Açıkcası blogunu diğer moda-makyaj bloglarından farklı olduğu için takip etmeyi seviyordum. Modaya dair güncel bilgileri fazla yorum yapmadan, görsel ağırlıklı paylaşmayı seviyordun. Son günlerde ise daha çok tıpkı diğerleri gibi reklam yapan, çekilişler yapan, özel hayatına dair bilgiler paylaşan bir bloga dönüşmeye başladı burası. Samimiyetini kaybetmemen dileğiyle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar... Öncelikle yapıcı yorumun için teşekkür ederim. Ancak kendimi pek deşifre etmediğim için de oldukça fazla sayıda eleştiri aldım, çünkü bazı takipçilerim de senin aksine kimi takip ettiklerini görmek istediklerini söylüyorlar. Açıkçası arada kaldım, eminim zamanla bu dengeyi oturtacağım... Yorumlarını her zaman bekliyorum... :)

      Sil