Hürriyet

20 Mayıs 2013 Pazartesi

Şeffaf bir sezon bizleri bekliyor

Yeni bir haftadan herkese günaydın... Haziran yaklaşıyor, yaz iyice kendini hissettireceği için çok mutluyum, çünkü o soğuk mu soğuk kış günlerinde hep bugünleri sayıkladım. O yüzden de dört gözle haziranı bekliyorum...

Bilmem farkında mısınız ama bu sezon ayakkabı, çanta ve aksesuarlarda şeffaf yani transparan çılgınlığı yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon Furla Candy Bag'lerle şeffaf çantalara yumuşak bir geçiş yapmıştık ama şimdi şeffaflığın clutchlara doğru kaydığını görüyoruz.






Transparan ayakkabılara nedense biraz mesafeliyim ama çantalarına bayılıyorum. Hatta bir tane edindim bile... İlk görüşte aşktı benimkisi. Eminim bu duygu size tanıdık geliyordur... :)
 
Siz bu trendi sevdiniz mi, ya da kombinlerinizle hayatınıza sokar mısınız bilmem ama şeffaf ayakkabı ve çanta modellerine birlikte göz atalım istiyorum. Bana eşlik eder misiniz?


Haydi önce transparan çanta modelleriyle başlayalım...








Biraz abartıp epey görsel paylaştım biliyorum ama çok güzeller haksız mıyım? Peki ya şimdi de transparan ayakkabılara bakalım mı? Haydi devam edelim... Bu ayakkabıları Christian Louboutin hayatımıza soktu dersek yanlış olmaz sanırım. Louboutin'in başlattığı bu akım artık sokağa indi, hemen her mağazada bu model ayakkabıya rastlamanız mümkün.








Peki ya aksesuarlar dediğinizi duyar gibiyim... Özellikle kolye ve bileklikler şeffaflığa teslim oldu dersek yanlış olmaz sanırım. 








Ve postumu burada sonlandırırken "ben bu trende iyice alıştım, mutlaka şeffaf bir çanta-ayakkabı almalıyım" diyorsanız şimdiden geçmiş olsun. Çünkü bu akım kolay kolay hayatınızdan çıkmayacak... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder