Hürriyet

20 Mayıs 2013 Pazartesi

Gözüme takılanlar...

Sevgili takipçilerim;

Sizlere bir sürprizim var. "Gözüme takılanlar" adını verdiğim bu yeni bölümde moda ve trendlerle ilgili son dönemde dikkatimi çeken haberleri görselleriyle hızlı hızlı sizlerle paylaşmak istiyorum. 

Bu bölüm henüz bir bebek, büyütmek benim ama daha çok sizin elinizde... Sizden olumlu/olumsuz tüm görüşlerinizi yazmanızı rica etsem... Beni kırmazsınız değil mi?

Haydi şimdi ilk "Gözüme takılanlar"a başlayalım...:)

***

Artık efsaneleşen "Chanel Le Vernis" ojelerin iPhone kılıfları pek çok yerde karşıma çıkmaya başladı. Hal böyle olunca da size yazmadan edemedim. Eğer "bu kılıflar tam benlik" diyorsanız "gittigidiyor.com"u ziyaret edebilirsiniz.



Malum son 2-3 sezondur aksesuar çılgınlığı yaşıyoruz. Aksesuar aşkımız özellikle ilkbahar/yaz aylarında kabarıyor. Bu haberim aksesuar severlere gelsin... Eğer henüz farketmediyseniz şeffaf yani transparan kolyelerle sizleri tanıştırmak istiyorum. Bakalım sevecek misiniz?



Aksesuarlarla devam edelim... Yüzük çılgınlığında yeni bir dönem başladı. Artık yüzükleri bu görselde olduğu gibi 3 parmağımıza takıyoruz... Bu yüzükleri nereden edinebilirim derseniz, artık İstanbul'daki pek çok bijuteride bu ve benzeri yüzüklerden bulabiliyorsunuz.


1 yorum: