Hürriyet

2 Mayıs 2013 Perşembe

Trend alarmı: Bilekten bağlı topuklu ayakkabılar

Ayakkabılar malum biz kadınların en büyük aşklarından... Ve bir kadının her zaman da yeni bir ayakkabıya ihtiyacı var. Hal böyle olunca da ayakkabıları daha bi dikkatle mercek altına alıyorum. Son dönemde hemen her mağazada dikkatimi çeken bir ayakkabı modeli var: Bilekten bağlı topuklular.




Ben normalde bilekten bağlı topukluları fazla sevmem ama son dönemde o kadar çok mağazada o kadar çok farklı desen ve renk seçenekleriyle karşıma çıktı ki, bu trende epey ısındım. Isınınca da bu postu hazırlamam farz oldu.

Zara ve Mango'da pek çok rengiyle bu ayakkabıları bulmanız mümkün. Bu ayakkabının en büyük avantajı bence hemen her kıyafetinize uyum sağlayabilmesi, onu ister boy friend jeaninizle giyin, isterseniz şort ya da etekle, ya da elbiseyle. 





Buraya kadar herşey yolunda biliyorum, bu ayakkabılara epeyce ısındınız. Ancak sizlere önemli bir uyarım olacak. Bu model adeta ince bacaklı hemcinslerim için yaratılmış, kalın ve kısa bacaklılarımızın bu ayakkabılardan uzak durmasında fayda var; aksi takdirde bacaklarınız olduğundan daha kalın ve kısa görünebilir.

Sokaklarda ve ünlüler cephesinde bu ayakkabılar nasıl kombinlenmiş diye merak ediyorsanız, aşağıda sizler için seçtiğim görselleri dikkatlice incelemenizde fayda var. 












3 yorum:

  1. Bir gün bir topuklu ile rahat edeceğim gün gelecekse o bilekten bağlamalı olanla olmayacak buradan bunu anlıyorum...

    YanıtlaSil
  2. Keşke markasını ve fiyatlarınıda yazsaydınız daha kolaybulmuş olurduk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zara ve Mango'da bu tip ayakkabıları bulabilirsiniz. İyi günler

      Sil