Hürriyet

29 Mayıs 2013 Çarşamba

6 ünlü isim 6 farklı sokak stili...

Rosie Huntington Whiteley, Zoe Saldana,  Louise Roe, Victoria Beckham,  Selita Ebanks ve Alessandra Ambrosio'nun geçtiğimiz günlerdeki kombinlerini bir araya getirdim.

Hangilerini sevdik, hangilerinden ilham alarak kombinlerimizde uygulayabiliriz. Hep birlikte karar verelim istedim. Ne dersiniz?


Rosie Huntington Whiteley Mary Katranzou imzalı blazer ceketi, AG Adriano Goldschmied kotu ve Viktor & Rolf çantasıyla oldukça şık gözüküyor.


Son dönemdeki favori isimlerimden Zoe Saldana da Jason Wu kesik üstü, dantel detaylı Marble Grey pantolonu ve Alexander McQueen topuklu ayakkabılarıyla farkını ortaya koymuş.





"Plain Jane"in güzel İngiliz sunucusu Louise Roe de IRO Elomi ceketi, IRO Hawkins jeani ve beni benden alan Jimmy Choo topuklu sandaletleriyle çok şık.


Ve tabii ki Victoria Beckham... Stil inceleme yaparım da Victoria'ya yer vermez miyim hiç... Victoria Beckham da 2013 yaz koleksiyonunda yer alan bluz ve eteği, yine Victoria Beckham clutchı ve Casadei ayakkabıyla mükemmel gözüküyor.


Selita Ebanks de "Bebe" bluzu, sezonun trendlerinden hareketli Harlyn pantolonu, Saint Laurent clutchı ve Christian Louboutin topuklu ayakkabılarıyla göz kamaştırıyor.


Ünlü model Alessandra Ambrosio da Isabel Marant şortu, kemeri ve sandaletinin üzerine kullandığını kot gömleğiyle oldukça rahat görünüyor.


1 yorum: