Hürriyet

14 Mayıs 2013 Salı

Vera Wang 2014 Gelinlik Koleksiyonu

İlkbahar ve yaz ayları demek düğün sezonunun açılması, gelin adaylarını "gelinlik" heyecanı sarması demek. O yüzden eğer siz de gelin adayıysanız, hiç şüphem yok ki bu post çok hoşunuza gidecek.

Son dönemde benim aklıma gelinlik deyince iki tasarımcı geliyor, daha doğrusu beni iki tasarımcı heyecanlandırıyor: Elie Saab ve Vera Wang. Bu postumda, hazırladığı birbirinden zarif gelinlik koleksiyonlarıyla biz kadınların vazgeçilmezi haline gelen Vera Wang'in 2014 gelinlik koleksiyonunu inceleyelim istiyorum.

Vera Wang'in bu kez her zamanki çizgisinin biraz dışına çıktığını görüyoruz. Her zaman "zarif gelin"lerin temsilcisi olan Wang bu kez zarif gelinliklerine deri eldiven ve file detaylarıyla hareket katmış. Bir nevi daha asi gelinler yaratmış. Gelinliğin olmazsa olmazı "dantel işlemeler" bu koleksiyonda yine geniş yer bulmuş. 


Ben her zaman bembeyaz gelinliklerden yana biri olarak, bu koleksiyona oldukça mesafeliyim. Ama eminim ki aranızda benden daha çok risk almayı sevenler olacaktır. Ne dersiniz?


















1 yorum:

  1. gelin adayı degilim ama vera wang gelinliklere bayılıyorum. Ancakk gidip de 30bin 40bin bayılamam bir gelinlige..

    YanıtlaSil