Hürriyet

13 Temmuz 2013 Cumartesi

Avrupa sokaklarından ilham alma zamanı

Yine yeni yeniden bir sokak stilleri postuyla karşınızdayım.  Rotamızı da yeniden Avrupa sokaklarına çeviriyoruz. Bakalım Avrupa sokaklarında neler oluyor? Neler giyiyorlar? Hangi parçalar öne çıkıyor? İlham alma zamanı...


Haydi şimdi her bir kombini uzun uzun mercek altına alalım. Ne dersiniz? :)

Bu kombinde son 4-5 yazın hit parçası, olmazsa olmazı jean şortun doğru bir kombinle nasıl da farklı ve iddialı bir hale geldiğini görüyoruz.

 Yazın jean giyilmez demeyin, evet elbise, etek ya da şort kadar kullanışlı olmasalar da serin yaz gecelerinde böyle kombinlerle şıklık elde edebilirsiniz.






Favorilerimden biri de bu etek ve üstten oluşan yukarıdaki bu kombin. Sadece ayakkabı olarak altına topuklu sandalet ya da stiletto tercih ederek çok daha vurucu bir görünüm elde edebilirsiniz.

Taylor Tomasi Hill de bu zarif elbisesinin altına kombinlediği topuklu sandaletleriyle ilham alabileceğimiz isimlerden.


Tiril tiril bluz ve uzun eteğinizin altına giyeceğiniz topuklu sandaletlerle hem rahat hem de şık bir stil elde edebilirsiniz.

Turuncunun sezonun hit renklerinden olduğunu hatırlatmakta fayda var. Siz de yukarıdaki kombinde olduğu gibi turuncu eteğinizi böyle kombinleyebilirsiniz.


 Yazın elbise ve sandaletten vazgeçmem diyenlerin çok hoşuna gidecek bir kombin. Haksız mıyım?


Ülkemizde de pek çok mağazada benzer modellerine rastladığım, bir anlamda artık klasikleşen böyle bir elbise ile şıklığınız garanti.


Yukarıdaki görselde olduğu gibi bol dökümlü bu tip bir pantolonu yine dökümlü bir üstle kombinleyebilirsiniz. Rengarenk bileklerle de kombininizi hareketlendirebilirsiniz.



 Boy friend jeanlerle salaş ama bir o kadar da rahat stiller elde edebilirsiniz.


 Tabuları, kuralları yıkın... Bu tipn bir eteğin üzerine böyle bosbol gömlekler giyilmez demeyin. Bakın olmuş işte :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder