Hürriyet

7 Temmuz 2013 Pazar

Sandalet kullanım sanatı...

Yeni haftaya özel 2. postumla karşınızdayım. Başlığa bakarak "sandalet giymenin de bir sanatı olur mu?" dediğinizi duyar gibiyim. Ve size cevabım; elbette olur :) 

Şöyle ki; hangi elbise, şort ya da eteğin altına hangi model sandaleti kombinlediğiniz çok önemli, yanlış bir sandalet seçimi kombininizin başarısına gölge düşürebilir.

Özellikle de pantolonlarımızla sandaletleri kombinlerken daha da dikkatli olmak gerekiyor. Hata yapma oranımız daha yüksek. Aşağıda sizlerle paylaştığım görsellerde sandaletlerin elbise, şort, etek ve de pantolonlarla doğru kombinlendiğini düşünüyorum.

Umarım sizler de benim gibi bu görsellerden ilham alıp, kombinlerinizle hayata geçirmek istersiniz...

"Ahhh sandaletler; sizi seviyorum :) "

Düz sandaletleri görsellerde de gördüğünüz gibi etek, elbise, şort, jean hatta klasik pantolonlarla bile kombinleyebilirsiniz...


 Ben düz sandaletleri uzun eteklerin altında da çok seviyorum. Ama orta ya da kısa boylu hemcinslerimin sandaletleri uzun eteklerle kombinlerken dikkat etmelerinde fayda var. 



Şimdi de topuklu sandaletleri mercek altına alalım;




Geçen yazdan beri bilekten bağlı topuklu sandaletler oldukça revaçta. Siz de dolabınızda mutlaka bu model bir topuklu sandalete yer vermelisiniz.

Ancak yine bir uyarım var; bacakları kalın olan hemcinslerimin bilekten bağlı sandaletleri etek ya da elbise yerine pantolonlarla kombinlemelerinde fayda var, aksi takdirde bacakları olduğundan daha da kalın durabilir.



Bilekten bağlı topuklu sandaletleri pek çok ünlü ismin kombinlerinde tercih ettiğini görüyoruz. Sizce de çok güzel gözükmüyorlar mı?


1 yorum:

  1. Bende uzun zamandır sandalet arayışı içindeydim ama sayende kafamda netleştirdim :)Sıra geldi bulmaya :)

    modabenvekozmetik.blogspot.com

    YanıtlaSil