Hürriyet

23 Şubat 2016 Salı

Mercek altına alıyoruz: "Kürk görünümlü montlar"

Postun başlığını görür görmez "iyi de Ece havanın 19 derece olduğu bu ılık mı ılık şubat gününe uydu mu bu şimdi?" dediğinizi duyar gibiyim ama yine de bu sıcacık parçayı masaya yatıralım istiyorum. Hem boşuna dememişler değil mi "mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır" diye... :)

Bir kürk karşıtı olsam da kürk görünümlü parçaların çok hoşuma gittiğini söyleyebilirim. Özellikle de mont ve çantalarda kürk görünümü tercihim. Kışın son demlerini yaşadığımız şu günlerde kürk görünümlü montlar o kadar çok kişi ve mağazada karşıma çıkınca hem bu trendi mercek altına almak hem de sokak stillerine yansımasını inceleyelim istedim.

Kürk görünümlü montlar bizlere "hava" vaat ediyor, daha havalı daha iddialı olmamızı, kısacası daha dikkat çekici bir görüntü elde etmemizi sağlıyor. Ama bu iddialı parçanın bir handikapı da yok değil, o da oldukça kalın bir parça olduğu için olduğumuzdan daha kilolu görünmemize neden olabilmesi.

"Yok ben bu riski göze alıyorum, çünkü bu trendi seviyorum" diyenleriniz için kürk görünümlü montların başrolde olduğu bazı sokak stilleri huzurlarınızda...

Şimdilik hoşçakalın...

Ece









Fotoğraflar: Pinterest

********************
Beni sosyal medyadan da takip edebilirsiniz:

Instagram: _eceninmodagunlugu_

Facebook: Ece'nin Moda Günlüğü

Twitter: _ModaGunlugu_


*********************

2 yorum:

  1. çok severim renkli kürkü böyle ama hava yeteri kadar soğumayınca giyemiyorum :-((

    YanıtlaSil
  2. tam tarzım olmasına karşın henüz elimde mevcut değil çok yakında indirimden kapmayı planlıyorum :)

    YanıtlaSil