Hürriyet

22 Mart 2016 Salı

Koleksiyonunuzu Oluşturun!

Netmoda, Türkiye’de son zamanlarda sıkça kullanılmaya başlayan ve e-moda anlayışını bir üst kademeye getirmek için çalışmalar yapan bir platform. Hem bir moda alışveriş sitesi hem de sosyal bir platform. Bildiğiniz moda sitelerinden farkı ise yaptığınız kombinleri ve koleksiyonları paylaşabiliyor oluşunuz. 

Netmoda, giyim ve aksesuar kategorisinde yer alan farklı bir e-ticaret sitesi olduğunu günlük tekil ziyaretçisinin 10 binden fazla olmasıyla zaten kanıtlıyor. Özellikle kadınlar siteye girdiği zaman, çıkmak istemiyor. Düşünsenize, istediğiniz mağazada bulunan ürünleri bir çatı altında toplayabiliyor hatta onlardan kombin yapabiliyor hatta ve hatta koleksiyon oluşturabiliyorsunuz.  



Netmoda.com hem yurt içi hem de yurt dışı olmak üzere 40’tan fazla e-ticaret sitesiyle birlikte çalışmanın yanında, 122 binden fazla ürün barındırıyor bünyesinde. Türkiye’nin başta gelen e-ticaret siteleri Mango, Morhipo, Lİdyana ve Gitti gidiyor gibi sitelerdir.  Netmoda’nın sizlere sunduğu eğlenceli platformu demek için öncelikle siteye üye olmanız gerekiyor. Sonrasında ise koleksiyon oluştur keyfinize ve bu koleksiyonu paylaşmanızın önünde bir engel kalmıyor. Web sitesine girdiğiniz zaman linkine tıkladığınızda karşınıza beyaz bir ekran çıkıyor ve ekranın sol tarafında da ürünlerinde kategorileri çıkıyor. Monttan aksesuara, üst giyimden plaj ürünlerine kadar çok sayıda kategori ve ürünü sizlere sunuyor. İstediğiniz kategorinin üzerine tıkladığınızda seçimlerinizi yapabilir hatta satın alabilirsiniz.  

Netmoda.com'da sadece giyim değil aynı zaman mobilya ürünleri de bulmanız mümkün. Mobilya sekmesine tıkladığınızda ise; Koltuktan bahçe ürünlerine, sandalyeden de banyo ürünlerine kadar evinizde ihtiyacınız olan bütün araç, gereç, mobilya, aksesuar gibi ürünleri de bulmanız mümkün.  

Sitenin kurucuları, teknolojinin getirilerine uygun olarak en iyi kullanıcı deneyimini ve memnuniyetini site ziyaretçilerine ve üyelerine sağlamak istediklerini dile getiriyor. Bunun için de kullanıcılarına trendleri keşfetme, tanımlama ve paylaşma olanağı sağladıklarını söylüyor. Bu tarz toplayıcı siteler arasındaki rekabetin artmasıyla birlikte farklı özellikler de artıyor. Netmoda.com’daki birçok farklı özellikte, rakiplerinde fark yaratacak cinsten olduğunu görüyoruz. Bu rekabet ortamı da şüphesiz ki Netmoda gibi fark yaratan birçok toplayıcı sitenin yaratılmasına sebep olacak. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder