Hürriyet

20 Mart 2016 Pazar

Moda Blogunuz Esranınportresi

Moda akımlarını takip etmeyi, saç modelleri ve bakım sırlarını, kadın ve erkekler için en yeni sezona ait güncel moda haberlerini ve çarpıcı stil önerilerini seviyor musunuz? Peki ya uygulaması basit güzellik ipuçlarını, kişisel bakım önerilerini? Tüm bu sorulara cevabınız ‘’evet’’ ise yapmanız gereken tek şey buradan sizin için paylaşılan yazıları takip etmek. Modayı takip etmek için bütçenizi sarsmanıza hiç gerek yok.

 Siz yeter ki neyi, nereden alacağınızı ve nasıl kullanacağınızı bilin. Esraninportresi.com, sizler için herhangi bir kar amacı gütmeden, tamamen gönüllülük esasına dayanarak, bilgilerini paylaşmak adına, tüm paylaşımlarını kendisine özgün bir şekilde oluşturmaktadır. Esraninportresi.com’ da hemen hemen her gün birbirinden farklı konular üzerine özgün paylaşımlar yapılıyor.



Genel olarak kişisel bakım ve güzellik önerileri üzerine yazılsa da bilginin paylaşılarak artacağına inandıkları için son moda trendleriden, sağlık önerilerine kadar, kısacası kişisel bakımınız ve gündelik yaşamınız ile ilgili hemen her türlü konuda paylaşım yapmaktalar. Aynı tarzda hizmet veren diğer birçok sitenin aksine, bu site şık ve minimalist ara yüzü kullanım kolaylığı sağlamakla birlikte oldukça profesyonel bir imaj da sergilemektedir. Paylaşımlarını hazırlarken en güncel haberleri ve bilgileri kullanmaya özen gösteriyorlar ve benzer konudaki yazıları belirli bir başlık altında toplayarak sizler için paylaşımlara kolay erişim sağlıyorlar.

Esraninportresi.com, bir moda bloğu olmasının yanı sıra yaşama dair diğer birçok konuda da paylaşımlara yer vermektedir. Örneğin site içinde gezinirken ilişkiler hakkında küçük ipuçlarına ya da sağlıklı yaşama dair önerilere rastlayabilirsiniz. Sınırlandırılmış, belirli kalıplara bağlı kalmayı sevmedikleri için ellerinden geldiğince başta moda ve kişisel bakım olmak üzere sizlerle birçok farklı alanda buluşmaya çalışıyorlar. Eğer sizde moda, kişisel bakım, giyim tarzları, güzellik önerileri ve daha birçok kişisel bakım konularına ilgiliyseniz, Esranınportresi sitesine bekleniyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder