Hürriyet

18 Nisan 2016 Pazartesi

Saç Bakımında Yeni Dönem: Köpürmeyen Krem Şampuanlar

Biz kadınların en önemli aksesuarı saçları... Hemen hepimiz daha canlı, daha bakımlı ve daha gür saçlara sahip olabilmek için neler vermeyiz ki... Son dönemde saçlarım boya ve sık sık çektirdiğim fön yüzünden bir hayli yıprandı. Bu da beni yeni bakım ürünü arayışına itti. Denediğim pek çok yeni ürün oldu ama hiçbiri bana "işte bu" dedirtmedi, ta ki Yves Rocher'in köpürmeyen krem şampuanıyla tanışana dek. 

Uzun süredir mat ve kuru olduğundan yakındığım saçlarımın kuruluğu gitti, daha ipeksi bir görünüme kavuştu. Sülfatsız, köpürmeyen bu krem şampuanı çok yönlü olarak kullanmanız mümkün. Nasıl mı? Şampuanı durulamadan önce birkaç dakika fazla daha bekletirseniz bu ürünü krem olarak da kullanabilirsiniz. Saçınızı yıkarken köpürmemesini ilk başta oldukça yadırgayabilirsiniz, ama saçlarınızın canlanmaya başladığını görünce bu yeni nesil şampuanı tercih etmekle ne kadar doğru bir seçim yaptığınızı anlayacaksınız. Bu şampuanın her saç tipine uygun olması da bir diğer artı özelliği... Benim gibi matlaşan saçlarından şikayetçi olan hemen her hemcinsimin kesinlikle denemesi gereken bir ürün :)  




Bu ürüne ek olarak doğru beslenmenin de saçlarınıza güzellik katacağını unutmamak da fayda var. Protein ağırlıklı beslenme, bol meyve ve bol su da saçlarımızın diğer dostları...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder