Hürriyet

24 Aralık 2016 Cumartesi

Yılbaşı ayakkabınızı seçtiniz mi?

Hepimizin heyecanla beklediği yılbaşına çok çok az bir süre kaldı. Alışveriş trafiği hızlandı ve pek çoğumuzu da bu özel gecede "ne giyeceğim, ne giysem daha şık olurum?" stresi sardı. Önce kıyafet tercihinizi yaptınız, ya da yapmak üzeresiniz ve sıra da şıklığınızın en önemli tamamlayıcısı olan ayakkabı seçiminize geldi. 



Bu özel gecedeki stilinizi yüksek topuklu ayakkabılar ile güçlendirmenizde fayda var. Topuklu ayakkabılar yaz / kış hemen her kıyafetinizi daha iddialı ve şık gösterdiğinden hemen hepimizin vazgeçilmezi, tutkusu. Malum topuk boyu arttıkça daha uzun ve ince göründüğünüzden kombininizin gösterişi de artıyor. Ben de orta boylu biri olarak böyle özel günlerde her zaman yüksek topuklu ayakkabıların iddiasından faydalanıyorum. Bu yılbaşı kombinim için doğru ayakkabıyı bulmak için de yine uzun zaman harcadım ve bu noktada imdadıma Mecrea yetişti. Birbirinden geniş ve renkli ayakkabı portföyü sayesinde içime en sinen topuklu ayakkabıları kaptım :) "Nasıl birşey mi seçtim?" Açıkçası ben ince topuk ve stiletto tutkunu olduğumdan, tercihimi bordo, kadife bir stilettodan yana kullandım :)

Siz de benim gibi yılbaşı stilinizi içinize en çok sinen, en doğru ayakkabı ile kuvvetlendirmek istiyor ve arayışınızı sürdürüyorsanız ilginizi çekeceğinden emin olduğum yüksek topuklu ayakkabılara bakmak için tıklayın. İndirimli olarak sunulan topuklu ayakkabılardan indirim sona ermeden en az bir tanesini gardırobunuza atın. Hem ne demişler "aklımda kalacağına, gardırobumda dursun." :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder