Hürriyet

25 Aralık 2016 Pazar

Astrolojiye göre 2017'de bizi neler bekliyor?




Acısıyla tatlısıyla geçirdiğimiz koskoca bir yılın sonuna daha geliyoruz. 2017 kapıda... Bize ve sevdiklerimize neler getirecek, neler götürecek diye düşünmeyenimiz, merak etmeyenimiz yoktur. Hemen hepimiz yılın bu döneminde astrolojiye ve astrologlara daha fazla kulak verip, televizyon, dergi ya da internet sitelerinden yeni yıla ve yeni yılın hayatımızı nasıl etkileyeceğini anlatan burç yorumlarını daha sıkı takip edip, daha çok önem veriyoruz.

Ne yalan söyliyim, ben astrolojiyi ve burçların hayatımızdaki etkilerini hep çok merak etmişimdir. Benim burcumun özellikleri ne? En çok hangi burçlarla anlaşabiliyorum? Hangi burçlar birbirleriyle daha uyumlu? gibi pek çok detayı araştırdıkça araştırmışımdır. Son dönemde de astroloji haberleri, günlük / aylık burç yorumları, yükselen burç, burçların birbirleriyle uyumları gibi pek çok hemcinsimin ilgisini çeken analizleri takip ettiğim bir platform var. Bu platformda bir yandan moda ve trendlerle ilgili haberleri takip ederken diğer yandan da astrolojiye ilişkin hemen her detayı takip ediyorum. Çünkü en isabetli ve doğru günlük ve aylık burç tahminlerini orada yakalıyorum :)

Eğer siz de burçlara, astrolojiye ve hayatımızdaki etkilerine inanıyor ve kendi burcunuz ile  sevdiklerinizin burçlarını bekleyen gelişmeleri merak ediyorsanız size de bu adresi şiddetle tavsiye ediyorum :) Detaylı burç yorumlarına, rüya yorumlama, Çin astrolojisi, burç uyumu gibi yine astrolojiseverlerin yakından ilgilendiği pek çok detaya yine buradan ulaşabilirsiniz. Umarım 2017 hepimiz için 2016'dan çok daha güzel ve huzurlu bir yıl olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder