Hürriyet

8 Mart 2011 Salı

Günümüz çiftlerinin 'şifre' sorunu


Günümüzün modern ve teknolojik çiftlerinin en çok tartıştığı konulardan biri de şifre isteme. İki taraftan biri mutlaka diğerinin MSN, Facebook ya da mail accountlarının şifresini ister. diğer tarafta şifresini vermeyi reddedince bir kıyamet kopar.

Şifre isteyen tarafın son dönemde daha çok kadınlar olduğunu tahmin ediyorum. Peki neden kadınlar? Çünkü son dönemde ilişkilerin belirleyici tarafının daha çok erkekler olduğunu göz önünde bulundurursak cevabını da elde etmiş oluyoruz.

Peki diyelim ki şifreyi aldık, sürekli Facebook'unu ya da MSN'ini de kontrol ediyoruz yani bildiğiniz açık arıyoruz. Nereye kadar? Ya da soruyu şöyle sorayım; biz böyle davranınca erkek arkadaşımız/eşimiz eğer yanlış birşey yapıyorsa, yapmayacak mı?

Yooo eğer içinde varsa elbette yapacak, yapmaya da devam edecek.

O yüzden de yine başladığımız yere dönüyoruz yani güven sorununa. En başta bize o güveni verecek erkeği seçmek sanırım birçoğumuz için en doğrusu olacak.

Sonuna kadar erkek arkadaşlarımıza/eşlerimize güvendiğimizi varsayalım şu durumda ne kaybederiz? Sonuçta istemediğimiz şeyleri yapacaklarsa ya da niyetleri varsa buna zaten engel olamayız.

Ne kendimizi ne de partnerlerimizi bu şekilde yıpratmamayı ve zamanın bize yaşatacaklarını deneyelim derim. Elbette seçim sizlerin...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder