Hürriyet

19 Kasım 2013 Salı

Diz üstü çorapları nasıl kombinlemeliyiz?

Sizlere yeniden bir "trend" uyarısı yapmak istiyorum. Sizler de farketmişsinizdir son dönemde diz üstü çoraplar yeniden hayatımıza girdi. Ben bu diz üstü çorapları oldum olası sevmişimdir, ancak riskli bir parça olduğundan uzak durduğum da çok zaman olmuştur.

Şu sıralar onlarla yeniden flört etmeye başlamışken, "diz üstü çorapları nasıl kombinleyebilirim" diye düşünmeye başladım ve ortaya bu post çıktı.

Öncelikle pek çoğunuzun bildiği gibi bu trendy parçayı kullanmak biraz riskli, en ufak bir yanlış parça seçimi kombininizin başarısız olmasına neden olabilir.

Bu tür çoraplar zaten kendi başlarına oldukça iddialı olduğundan düz renkleri siyah, ya da gri gibi sadece renkleri seçmekte fayda var. En çok mini etek ve mini elbiselerde başarıya ulaşan bu parçayı uzun hırka ve çorapların altında da kullanmak mümkün.

Diz üstü çoraplı kombinlerinizde en çok dikkat etmeniz gereken nokta ayakkabı seçiminiz. Sezonun trendy botları ya da oxford ayakkabılarıyla yapacağınız bir kombinle doğru görüntüye ulaşmanız mümkün.



O kadar uzun yazmışım ki artık sizleri diz üstü çorap kombinleriyle başbaşa bırakma vaktinin geldiğini az kalsın unutuyordum, ilham alabileceğinizi düşündüğüm bazı kombinler aşağıda... :)

Yeni bir postta buluşmak üzere... 

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder