Hürriyet

25 Ocak 2017 Çarşamba

Video Oyunu Kahramanı Oyuncakları Geldi!

Barbie’nin yeni filmi “Barbie Video Oyunu Kahramanı”, diğer Barbie filmlerinden çok farklı! Bu filmde, bilgisayar oyunları oynamayı çok seven bir Barbie ve onun maceralarını anlatan çok güzel bir macera var. Üstelik filmde Barbie, kod yazıyor, çok iyi oyun oynuyor ve oyunları başarı ile tamamlamak için elinden geleni yapıyor.

Küçük yaşlardan beri kızların en iyi arkadaşı olan Barbie, koleksiyonuna yeni oyuncaklar ekleyerek www.karakterdukkani.com’da yerini aldı. Barbie’nin yeni filmi olan “Barbie Video Oyunu Kahramanı” oyuncakları tasarlandı, üretildi ve artık ulaşılabilir durumda! Son filmi izleyen herkesin sahip olmak isteyeceği bu oyuncaklar; “Barbie Bebek”, “Patenci Barbie”, “Araba Oyun Seti”, “Ken Bebek Kris” ve son olarak “Hafıza Oyunlu Bebek Bella” olarak tasarlandı.

Öncelikle Barbie Bebek kutusunda, 2 özel güce ve 2 piksel oyuncağa sahip bir şekilde yer alıyor. Ayrıca, Barbie’nin oyunlarını oynadığı Ipad tableti de kutunun içerisinde bulunuyor. Her zaman konsepte uygun giyinen Barbie, sarı saçlarının yanında bu kez de piksel oyun desenleri olan bir beyaz tişört ve oldukça rahat ettiği mavi bir Jean giyiyor. Kulaklığı her zaman kulağındadır ve en sevdiği şarkıları bu şekilde dinlemeye bayılır.

Patenci Barbie, filmi izleyenlerin çok iyi bildiği bir yarışçıdır. Patenleri kaydıkça ışık yanar ve başında muhakkak kaskı ve dizlikleri bulunur. Pil ile çalışan Patenci Barbie’yi, kutusundan çıkan bir aparat yardımı ile tutabilmek hatta onu 360 derece döndürebilmek mümkündür. Patenci Barbie saçlarındaki pembe bir tutam sayesinde de oldukça havalıdır. Mini bir eteği, mavi bir bluzu vardır. Patenci Barbie, patenlerini yere sürdükçe saniye 30 kadar ışık yanıp söner.




Araba Oyun Seti’nde Barbie, filmdeki gibi video oyunun içerisine girerek katıldığı yarışı birinci olarak tamamlamaya çalışıyor. Video oyunları oynamayı sevdiği için Barbie, katıldığı araba yarışında görünümünü değiştiriyor. Oyun Seti’nin içerisinde, araba, Bulut karakteri yani Cutie ve bir de ödül sembolü bulunuyor. Ayrıca, setin içerisinden arabaya yapıştırılmak üzere pek çok da sticker çıkıyor. Barbie’nin yarıştığı arabası pembe renkli, sarı koltukları olan, mavi camlı ve ön panelli olan çok havalı bir arabadır.

Kris, Barbie’nin oyunlarda karşına çıkan ve ona oyunları kazanması için yardım eden çok havalı bir Ken bebektir. Ken Bebek Kris filmde oldukça eğlencelidir. Oyuncağı da oyundaki gibi, kot kaprisi, beyaz mavi ve sarı renklerde tişörtü, zincirli mavi kemeri ve yeşil ayakkabılara sahiptir. Ayrıca Ken bebeğin kolları ve bacakları oynar şekilde tasarlanmıştır. Son olarak Kris’in sarı saçlarının önünde mavi tutamları vardır ve Barbie onun bu saçlarına bayılır!

Son olarak Hafıza Oyunlu Bebek Bella ise filmde Kris ile tanışan pembe saçlı patenci bir Barbie’dir. Bella’nın giymiş olduğu etek, ışıklıdır ve sesli bir hafıza oyununa içermektedir. Eteğin üzerinde yanan ışıklar mavi, kırmızı ve sarıdır. Oyunda, yanan ışığın rengine göre aynı renkteki butona basmak gerekiyor. Bunun dışında Bella’nın patenleri vardır ve bu patenlerle kayabilir. Bella hem bir kaska hem de bir taca sahiptir. Tüm bu oyuncaklarla eğlenceli bir Barbie evi kurabilir ve filmdeki heyecanları tekrar, hatta daha uzun soluklu yaşayabilirsiniz. Tüm oyuncaklar, 3 yaş ve üzeri çocukların kullanımı için uygundur. Hepsi orijinal ve Mattel lisansına sahiptir. Oyuncaklara detaylı bir şekilde bakmak ve satın almak için; Karakterdukkani.com.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder